به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ، سردار علی ذوالقدری در این باره اظهار داشت: با دریافت خبری مبنی بر اینکه فردی در انبار منزل شخصی اش در حوالی خیابان امیرآباد مقادیری اقلام بهداشتی شامل دستکش های لاتکس جمع آوری کرده است، بررسی موضوع در دستور کار تیمی از ماموران پلیس امنیت تهران بزرگ قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در تحقیقات پلیسی مالک انباری شناسایی شد، گفت: با انعکاس تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی دستگیری متهم و بررسی از انباری در دستور کار ماموران این معاونت قرار گرفت و تیمی از ماموران این پلیس موفق شدند در روز گذشته متهم را در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از انبار وی هشت هزار جفت دستکش لاتکس احتکار شده کشف کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در بازجویی های اولیه از متهم، مأموران پلیس به دست آورند که وی با همدستی فرد دیگر، مقادیری دستکش لاتکس را برای دپو در یکی از انبارهای شهرستانی در جنوب کشور به یکی از پایانه های مسافربری تهران منتقل و جابه جا کرده است، ادامه داد: بلافاصله ماموران پلیس به این پایانه اعزام و پس از شناسایی اتوبوس مورد نظر و متوقف کردن آن در بررسی از داخل اتوبوس، ۱۸هزار جفت دستکش لاتکس کشف و همدست متهم اصلی پرونده نیز دستگیر و برای ادامه تحقیقات به پلیس امنیت عمومی انتقال یافت.
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی اقلام کشف شده را حدود یک میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: با تکمیل تحقیقات مقدماتی و بازجویی از متهمان پرونده ها، هر دو متهم به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
۱۱ هزار ماسک احتکارشده در خیابان ستارخان پایتخت کشف شد
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت گفت: ۱۱ هزار و ۹۷۰ ماسک احتکار شده در حوالی خیابان ستارخان تهران کشف شد.
سرهنگ نادر مرادی در این باره اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر احتکار مقادیری ماسک فیلتردار در انباری در حوالی خیابان ستارخان، بررسی موضوع در دستور کار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از اطمینان از صحت خبر و شناسایی انبار فرد محتکر با هماهنگی مقام قضائی روز گذشته ۲۹ فروردین ماه به محل مورد نظر اعزام و ضمن دستگیری وی در بازرسی از این انبار ۱۱ هزار و ۹۷۰ ماسک فیلتر دار احتکار شده کشف کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی اقلام کشف شده را حدود یک میلیارد ریال برآورد کرده اند.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت با اشاره به عزم جدی پلیس برای مبارزه با احتکار کنندگان اقلام بهداشتی از مردم خواست: در صورت اطلاع از احتکار هر نوع اقلام بهداشتی بلافاصله موضوع را به پلیس اعلام کنند.
دستگیری بیمارانی که پزشک معالج خود را در فضای مجازی تهدید میکردند
رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به دستگیری ۲ بیمار که پزشک معالج خود را تهدید می کردند، گفت: در هر سازمان مرجع صالحی برای اعلام شکایت و بررسی موضوع است و فضای مجازی محل مناسبی برای این نوع رفتارها نبوده و جرم است.
سرهنگ تورج کاظمی در این باره گفت: دهم دی ماه سال گذشته پزشکی ۷۰ ساله ساکن حوالی پاسداران با در دست داشتن شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای «ناحیه ۳۱ تهران» به پلیس فتا مراجعه، اظهار داشت، ۲ نفر از بیماران سابقش در شبکه اجتماعی اینستاگرام مطالب کذبی را علیه وی منتشر و با ارسال پیام های تهدید آمیزی درخواست وجوه نقد دارند.
این مقام انتظامی بیان داشت: بررسی موضوع در دستور کار مهندسان فتا قرار گرفت و کارآگاهان پلیس تحقیقات خود را آغاز کردند، در عملیات هر دو متهم ۲۴ ساله و ۲۶ ساله ساکن حوالی تهران پارس شناسایی و با انعکاس تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند هر دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه متهمان انگیزه خود را نارضایتی از بابت عمل جراحی بینی اعلام کردند، گفت: بیماران در صورت شکایت از خدمات پزشکی می توانند به مرجع صالح مراجعه کنند و فضای مجازی محل مناسبی برای اعلام نارضایتی و شکایت نمی باشد. و انتشار مطاب کذب و تهدیدآمیز در فضای مجازی جرم است.
۲ سفره خانه متخلف در شمال تهران پلمب شد
رئیس پایگاه یکم پلیس امنیت عمومی پایتخت گفت: در ادامه طرح برخورد با واحدهای صنفی عرضه کننده قلیان، ۲ سفره خانه متخلف در حوالی فرحزاد به علت توجه نکردن به این ابلاغیه پلمب شد.
سرهنگ بهنام ایرانمنش با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا ابلاغیه عدم عرضه قلیان در سفره خانه ها و قلیان سرا ها با همکاری اتحادیه های مربوط به کلیه صنوف ابلاغ شد، گفت: متاسفانه روز گذشته اخبار و گزارش هایی مبنی بر عرضه پنهانی قلیان توسط متصدیان دوسفره خانه متخلف در محدوده فرحزاد دریافت شد.
این مقام انتظامی افزود: با دریافت گزارش و تأیید خبر، بلافاصله با هماهنگی مقام قضائی غروب دیروز فروردین ماه تیم هایی از مأموران دایره نظارت بر اماکن عمومی پایگاه یکم پلیس امنیت پایتخت به این امکنه مراجعه و ضمن هماهنگی با مقام قضائی هر دو واحد صنفی سفره خانه پلمب و متصدیان متخلف این واحدهای صنفی را دستگیر و به دادسرا معرفی کردند.
وی با تاکید بر ممنوعیت عرضه قلیان تا اطلاع ثانوی، خاطر نشان کرد: در صورت عدم رعایت ضوابط توسط متصدیان واحدهای صنفی با آنان برخورد قانونی و برابر قانون مغازه آنها پلمب خواهد شد.
نحوه فعالیت اصناف تهران در گام دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت با اشاره به آغاز فعالیت صنوف کم خطر در شهر تهران از آخرین تمهیدات و نحوه چگونگی فعالیت این اصناف خبر داد و گفت: متصدیان این صنوف فقط با ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مجاز به بازگشایی هستند.
سرهنگ نادر مرادی اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات گام دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند و به منظور ارتقاء امنیت اجتماعی و سلامت عمومی شهروندان با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا استان تهران، برنامه ریزی شد، واحدهای صنفی کم خطر در پاساژهای غیر مسقف تهران پس از ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت و اخذ کد qr و اجرای کامل پروتکل های بهداشتی فاصله گذاری اجتماعی هوشمند از روز شنبه ۳۰ فروردین ماه بازگشایی و شروع به فعالیت کنند.
وی بیان داشت: متصدیان واحدهای صنفی کم خطر می بایست کد qr دریافتی خود را به شیشه مغازه نصب کنند و با قرار دادن میز در جلوی درب واحد صنفی خود از تجمع افراد در مغازه ها جلوگیری کنند.
این مقام مسئول در خصوص اخذ تعهد از کارفرمایان و متصدیان صنفی در قبال سلامت کارکنان پس از بازگشایی، تصریح کرد: طبق بیانیه وزارت بهداشت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص سلامت کارکنان متوجه کارفرمایان نیست چرا که عوامل مختلفی می تواند باعث بروز بیماری کرونا شود و این موضوع خارج از کنترل کارفرمایان است، البته تمامی متصدیان واحدهای صنفی ملزم به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی می باشند.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ در پایان، ضمن قدردانی از همراهی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونای استان تهران، خاطر نشان کرد: مهلت ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت تا ساعت۲۴ روز جمعه ۵ اردیبهشت ماه است.
نظر شما