محمد عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تخت با هدف رعایت پروتکلهای بهداشتی و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و سایر بیماریهای حاد تنفسی بین کارکنان، بیماران و مراجعان بیمارستان طراحی و ساخته شده است.
وی گفت: این تخت و برانکارد ایزوله که در حمل و نقل بیماران کرونایی در بخش های درمانی و اورژانس کاربرد دارد، توسط دکتر رحیم سلطانی سرپرست مرکز بهداشت این شهرستان و با صرف ۲۵ میلیون ریال هزینه ساخته شده است که یک پنجم هزینه ساخت تختهای مشابه در داخل کشور است.
وی اضافه کرد: این تخت برای نخستین بار در بوکان برای حمایت از کارکنان درمان و سایر افراد طراحی و تولید شده و دارای مشابه خارجی و داخلی است ولی با کمترین هزینه نسبت به نمونههای مشابه داخلی طراحی و ساخته شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان بوکان ادامه داد: از این نوع تاکنون یک تخت برای بخش ایزوله بیمارستان ساخته شده و یک دستگاه دیگر نیز ساخته خواهد شد که به صورت رایگان در اختیار کارکنان درمانی و همکاران بخش ایزوله بیمارستان شهید دکتر قلیپور قرار گرفته است و هم اکنون مورد استفاده قرار میگیرد.
«عباسی»، تصفیه هوای آلوده داخل کاور، استقرار آسان بیمار، امکان ضدعفونی و گندزدایی و ممانعت از ایجاد مسیر آلوده در حد فاصل جابه جایی بیمار از اورژانس تا بخش ایزوله تنفسی و یا بخشهای بیمارستانی در موارد اجتنابناپذیر مثل سی تی اسکن را از دیگر قابلیت ها و مزایای این ویلچر و تخت ایزوله برشمرد که تاثیر بالایی در پیشگیری از انتقال و شیوع بیماری در محیط داخلی بیمارستان خواهد داشت.
این پزشک بوکانی پیش از این نیز موفق به طراحی کابین ضدعفونی خودروها شده بود که در ورودیهای این شهر از آنها استفاده میشود.
نظر شما