سمیه قاسمی طوسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شرایط جدید و نیاز جامعه و همچنین مراکز درمانی افزود : بانوان سرپرست خانوار استان که تا پیش از این در زمینه تولید پوشاک فعالیت میکردند در شرایط کرونایی فعلی، روزانه ۶۷ هزار عدد ماسک و لباس بهداشتی(گان) تولید میکنند.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی که بیماری کرونا موجب شده تا جامعه به ماسک و کادر درمانی هم به لباسهای محافظ بیشتری نیاز دارند، سازوکارهایی تعریف کردیم که از ظرفیت این بخش از بانوان بهره ببریم تا بخشی از نیازه جامعه را مرتفع سازیم.
مدیر کل بانوان مازندران گفت : در همین بستر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با همکاری و همراهی جهاد دانشگاهی، ساماندهی شبکه پیشرانها و فعالان پوشاک بانوان سرپرست خانوار را نیز انجام داد تا مجموعههای توانمند در این زمینه بهطور جدی وارد عمل شوند.
وی توضیح داد : از میان این مجموعهها ۴۳ پیشران شناسایی شدند که هر یک از آنها دهها نفر تولیدکننده را زیر پوشش و برخی از این مجموعهها حدود ۴۰۰ خیاط را در اختیار دارند و روزانه ۶۰ هزار عدد ماسک و هفت هزار دست گان تولید میکنند.
قاسمی طوسی اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در مازندران را که بر اساس طرح ملی توسعه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال انجام است ، همسو با شرایط فعلی جامعه و در راستای رفع نیازهای کنونی دانست و گفت : بدیهی است پس از پایان شرایط خاص و بازگشت زندگی عادی، این مجموعهها به تولید لباس بویژه لباسهای بومی و محلی و پرسنلی روی خواهند آورد.
نظر شما