دورکاری شهرداری تهران با بازگشت به شرایط عادی تمام نمی‌شود

تهران- ایرنا- معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران گفت: دورکاری به عنوان یکی از شیوه‌های جدی کار منحصر به شرایط کنونی نیست و بناداریم در شهرداری مشاغل مناسب دورکاری را تعریف و در شرایط پساکرونا نیز آن را اجرایی کنیم.

به گزارش روز دوشنبه معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، حامد مظاهریان در جلسه شورای معاونان منابع انسانی مناطق ۲۲ گانه به صورت ویدئو کنفرانس، دورکاری را یکی از روش‌های نوین کار کردن در دنیای مدرن دانست و افزود: در شرایط کنونی طرح دورکاری برای کاهش تراکم جمعیت در محیط کار اجرا شده است اما بکارگیری این شیوه باید به طور جدی مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برخی از مشاغل در ذات خود می‌توانند به شیوه دورکار انجام شوند، تصریح کرد: ما باید محدودیت های وضعیت فعلی را به فرصتی برای نهادینه سازی فرهنگ استفاده از فناوری های به روز و افزایش بهره وری سازمانی تبدیل کنیم.

مظاهریان گفت: می توان با مشخص کردن مشاغل قابل انجام به صورت دورکاری و افزایش انگیزه کارکنان به گونه ای که پرسنل دورکار هیچ گونه تفاوتی در دریافت حقوق و مزایا با سایر کارکنان نداشته باشد؛ در این راستا گام برداریم و الگوساز فرهنگ دورکاری در کشور شویم.

وی با اشاره به انجام غربالگری کارکنان شهرداری تهران برای بیماری کرونا، گفت: با اجرای این طرح همکارانی که به طور قطعی مبتلا به کرونا بوده اند، قبل از اطلاع خود افراد شناسایی شده و در مسیر صحیح درمان قرار گرفته اند.

مظاهریان ادامه داد: تعداد به ظاهر اندک مبتلایان در صورت عدم شناسایی می توانست در قالب گروه بزرگ ناقل بیماری به افزایش چرخه این بیماری در شهر منجر شود که اغربالگری کارکنان شهرداری در سطح سازمان ها و شرکت های پیشرفته جهان قابل مقایسه و افتخارآمیز است.

معاون شهردار تهران با اشاره به اقدام بزرگ در ساماندهی نیروهای قراردادی در شهرداری تهران در اواخر سال گذشته اذعان داشت: اصلاح عناوین شغلی از کارگری به کارمندی و تغییر وضعیت قرارداد کارکنان از موسسه هادیان شهر به شرکت خدمات اداری شهر در راستای رفع چنددستگی در وضعیت قرارداد نیروهای کارمندی شهرداری تهران انجام شد که موج رضایت همکاران را در پی داشته است.

وی با اشاره به لایحه اصلاح ساختار شهرداری تهران گفت: «ضوابط تشکیلاتی شهرداری تهران» روز گذشته در شورای شهر به تصویب رسید تا بر اساس آن ماموریت ها و تعاریف بخش های مختلف شهرداری تهران تعیین شود که پیش زمینه لایحه اصلاح ساختار به شمار می رود ضمن اینکه موضوع اصلاح ساختار اکنون در کمیسیون ها در حال بررسی کارشناسی است و در هفته های آینده در صحن شورای شهر مطرح و برای آن تصمیم نهایی اخذ خواهد شد.

مظاهریان با اشاره به کاهش چشمگیر بخش مهمی از درآمدهای شهرداری و ایجاد شرایط ناپایدار مالی در اثر شیوع کرونا، گفت: باید برای کاهش هزینه در شهرداری تهران و یافتن منابع جانشین از طریق جذب نقدینگی در دست بخش خصوصی تلاش کنیم.

بیماری کرونا که از روزهای پایانی بهمن ماه سال ۹۸ کشور را درگیر کرده بر اساس گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا تا یکم اردیبهشت ماه به ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر رسید که از این تعداد  ۵۹ هزار و ۲۷۳ نفر بهبود یافته و پنج هزار و ۲۰۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha