محمود زمانی روز سهشنبه در جلسه ستاد شهرستانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا افزود: در حال حاضر جهت تامین فضای مناسب و نگهداری تجهیزات ارسالی بیمارستان آمادگی لازم وجود دارد و امیدواریم در این امر با عنایت استاندار محترم تسریع گردد.
وی با بیان اینکه پیگیریهای متعددی در این زمینه از دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی صورت گرفته، اظهار امیدواری کرد با دستور استاندار آذربایجانغربی ارسال تجهیزات بیمارستان جدید تکاب محقق و مراحل نصب آنها آغاز شود.
وی اضافه کرد: با امضای توافقنامهای بین ادارات تکاب فضای مورد نیاز برای نگهداری تجهیزات بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب از زمان ارسال تا پیش از نصب و راهانداری فراهم شده و این تجهیزات در صورت ارسال در اختیار شبکه بهداشت و درمان قرار میگیرد و در سالن بزرگ جهادکشاورزی این شهرستان نگهداری میشود.
فرماندار تکاب در خصوص اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند نیز بیان کرد: در راستای مقابله با بیماری کرونا در شهرستان در ۲ بُعد پیشگیری با ۱۳ کمیته عملیاتی و خدمات درمانی اقدام شدهاست.
زمانی ادامه داد: طرح فاصلهگذاری هوشمند در تکاب نیز همزمان با سراسر کشور با آغاز فعالیت صنوف کمخطر و ثبتنام آنها در سامانه سلامت وزارت بهداشت اجرا شدهاست.
وی با بیان اینکه بر اساس این طرح هماینک هفت اکیپ بازرسی بر نحوه فعالیت اصناف تکاب نظارت میکنند، افزود: با توجه به اینکه تکاب جزو هشت نقطه ورودی استان به شمار میرود، در مرحله دوم طرح فاصلهگذاری هوشمند اجتماعی از ورود ۱۱۲ دستگاه خودرو با پلاکهای غیربومی به داخل شهرستان جلوگیری شد.
عملیات احداث بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب از سال ۱۳۸۶ در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع با زیربنای ۹ هزار و ۴۰۰ مترمربع آغاز شد و تاکنون ۲۶ میلیارد ریال برای آن هزینه شده و در ماههای اخیر نیز برای تسریع در راهاندازی آن بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر به تصویب رسیدهاست.
این بیمارستان با گذشت ۱۳ سال و با تکمیل زیرساختهای اصلی در حال حاضر از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و بهرهبرداری از آن یکی از دغدغههای مردم و از نیازهای اصلی بخش بهداشت و درمان تکاب به شمار میرود.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است؛ بر اساس اعلام وزارت کشور جزو یکی از ۳۱ شهرستان محروم و کمبرخوردار کشور به شمار میرود و سند توسعه آن سال گذشته توسط این وزارتخانه تهیه و تدوین شد.
نظر شما