رسیدگی به محرومان و نیازمندان باید در اولویت قرار گیرد

تهران - ایرنا - رییس دفتر مقام معظم رهبری گفت: در قضیه کرونا بسیاری از شغل‌ها تعطیل شدند، از این رو رسیدگی به وضعیت محرومان و کسانی که نیازمند هستند باید در اولویت قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی روز سه شنبه در رزمایش ایجاد ۱۸۰ هزار شغل با اولویت آسیب‌دیدگان از بیماری کرونا که در محل ستاد اجرایی فرمام حضرت امام(ره) برگزار شد، اظهار داشت: ملت ایران در قضیه کرونا در یک امتحان الهی بزرگ شرکت کرد و با یاری خداوند متعال در این آزمون الهی موفق بیرون آمد.

وی گفت:ستاد اجرایی فرمام امام(ره) و بنیاد برکت در این قضایا خوب درخشیدند و به نظام اسلامی آبرو وحیثیت دادند و باید در این راه کارها و فعالیت هایی که انجام شده را بیشتر به مردم  اطلاع رسانی شود.

محمدی گلپایگانی افزود: ایجاد شغل و اشتغال زایی در این امتحان الهی از سوی ستاد و بنیاد برکت به خوبی نقش خود را پیدا کرد و این ویژگی در فرهنگ اسلامی ملت ایران به خوبی هویدا است.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: مقام معظم رهبری سال جاری را سال جهش تولید نامگذاری کردند که بخش هایی از این سخنان در داخل و بخش هایی در خارج از کشور اختصاص دارد و تقویت آن با هوشمندی در نامگذاری امسال انتخاب شده و در این چارچوب بحث اقتصاد و پسا کرونا مورد توجه قرار خواهد داشت.

محمد مخبر گفت: در خصوص سلامت مردم بحث تولید دارو، تجهیزات، تشخیص و درمان جزو اساسی ترین امور و اولویت در سال جاری با توجه به شیوع کرونا از سوی این ستاد و بنیاد برکت مورد توجه قرار گرفته است.

وی گفت: تهیه ماسک از روز نخست اعلام شیوع ویروس کرونا در اولویت کاری بنیاد قرار گرفت و درحالیکه ظرفیت تولید کشور روزانه ۱۰۰ هزار ماسک بود به یکباره نیاز کشور روزانه به پنج میلیون ماسک افزایش یافت که این مساله باعث شد تولید ماسک جزو ضروریت های تولیدی از سوی این ستاد قرار گیرد.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تصریح کرد: طولی نکشید که تولید ماسک، کیت آزمایشگاهی و دارو برای تشخیص و درمان بیماری کرونا به مرحله خوبی از سوی این بنیاد انجامید. ساخت سرم ناشی از آنتی بادی امروز در این بنیاد به مرحله ای رسیده که در منطقه حرف اول را می زنیم و از دنیا عقب نیستیم.

مخبر تاکید کرد: بحث سلامت بحث اساسی است و با توجه به بیانات اخیر رهبری به عنوان یک استراتژی مطرح شده و ما باید از میانبر عبور کنیم تا بتوانیم به سرعت تا ریشه کنی این ویروس منحوس با همکاری دیگر عوامل حوزه بهداشت وسلامت پیش برویم.

وی افزود:در زمینه جریان سیل اخیر پتو و آب از نیازهای اولیه سیل زدگان بود که به سرعت از سوی این ستاد به مناطق ذیربط ارسال شد و بدنبال آن تصمیم گرفتیم با اعطای تسهیلات به سیل زدگان از اسفند سال ۹۷ به ۱۳ استانی که درگیر سیل بودند توانستیم تعداد ۶ هزار شغل ایجاد کنیم که با یاری خداوند متعال این رقم تا به امروز به ۱۵ هزار شغل رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha