مرتضی حیدری،روز سهشنبه درجلسه راهبری و توسعه مدیریت استان در سالن کرامت استانداری قم، با اشاره به اجرای ناقص میز خدمت در ادارات قم اظهارداشت: در زمان راه اندازی این طرح ایجاد یک میز در ورودی ادارات به نام میز خدمت تنها برای تسهیل فرایند الکترونیکی کردن فرایندها در مدت ۶ ماه بود که این هدف به خوبی جدی گرفته نشد.
وی با تاکید بر اینکه فضای مجازی فراتر از سیستمهای اداری بخش زیادی از زندگی ما را احاطه کردهاست،گفت: استفاده حداکثری از زیر ساختهای الکترونیکی و بستر اینترنت به خوبی مورد توجه قرارگرفته نشدهاست.
وی گفت: بخش عمدهای از فعالیت و ارائه خدمات دستگاههای دولتی به سمت الکترونیکی شدن پیش رفتهاست ولی تکمیل و بهره برداری مناسب از این بستر به گونهای مناسب مورد توجه قرار نگرفتهاست.
حیدری با بیان اینکه روند الکترونیکی کردن خدمات دولت در استان با فراز و نشیب هایی همراه بوده، گفت: درسالهای گذشته روند ورود اطلاعات و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی در مقطعی جدی و درمقطعی دیگر به فراموشی سپرده شد.
وی تاکید کرد: تمام خدماتی که به صورت الکترونیکی توسط دستگاههای استان ارائه میشود باید ارزیابی شود تا این فعالیتها به صورت دقیق رصد و مشکلهای موجود در این زمینه مرتفع شود.
فرماندار قم، اظهار داشت: از بین پنج بخشداری استان، تنها بخشداری کهک چهار فرایند اداری و ارائه خدمات خود را الکترونیک کردهاست که باید عملکرد و نقاط ضعف و قوت در این زمینه شناسایی تا از این تجربه ها برای اجرا در دیگر بخشهای تابعه قم نیز استفاده شود.
حیدری با اشاره به اهمیت الکترونیکی کردن فرایندها و خدمات دولت گفت: الکترونیکی کردن خدمات دولتی، موجب برچیده شدن فساد، رشوه و امضاهای طلایی در سیستم اداری کشور و استان خواهد شد.
وی گفت: الکترونیکی کردن برخی فعالیتها به ویژه فعالیتهای فرهنگی و هنری در سطح استانی قابلیت اجرایی شدن است که باید این موضوع به صورت جدی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاههای فرهنگی پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفریه، سلفچگان، کهک و خلجستان میباشد.
نظر شما