جمع آوری ۱۰ میلیارد ریال و آماده‌سازی نقاهتگاه خدابنده با همکاری هلال احمر

زنجان - ایرنا - رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده گفت: جمعیت هلال احمر این شهرستان از ابتدای راه اندازی نقاهتگاه همراه ما بوده و در جمع آوری کمک‌های ۱۰ میلیارد ریالی خیرین برای تجهیز این مراکز تلاش کرده‌اند.

دکترر ایرج کریم‌فر روز چهارشنبه در حاشیه تجهیز نقاهتگاه تالار احسان خدابنده افزود: با همکاری همه ارگان ها، سازمان های دولتی، جمعیت هلال احمر و نهادهای مردمی توانستیم با استفاده از کمک های مردمی و خیرین ۲ نقاهتگاه را به صورت حرفه ای و تخصصی با تجهیزات کامل در حد تجهیزات بیمارستانی راه اندازی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای برنامه تاکنون جمعیت هلال احمر شهرستان خدابنده در کنار شبکه بهداشت و درمان بوده و در تامین پتو برای تخت ها و فعالیت نیروهای داوطلب در مراکز مراقبتی در تلاش کرده و از هیچ اقدامی در این خصوص دریغ نکرده است. 
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده گفت: در حال حاضر ۲ مرکز نقاهتگاهی برای بیماران بهبود یافته از کرونا با ظرفیت ۱۲۰ نفر راه اندازی و تجهیز شده که ۶۰ تخت آن برای خانمها و مابقی نیز برای آقایان است.
کریم‌فر اظهار داشت: سالن های دیگری نیز در سطح شهرستان داریم که در صورت ضرورت آنها نیز برای نقاهتگاه تجهیز خواهد شد.
وی تاکید کرد: از طریق کمک های مردمی و خیرین با حمایت فرماندار، جمعیت هلال احمر، همه ارگان های دولتی و سازمان های مردم نهاد در چهار بخش شهرستان توانستیم ۱۰ میلیارد ریال را جمع آوری و با کمک خیرین تخت های مجهز برای نقاهتگاه ها خریداری کنیم.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده گفت: می خواهیم نقاهتگاه ها را طوری تجهیز و راه اندازی کنیم که بتوانیم بعد از شکست کرونا از این تجهیزات به عنوان یکی از بخش های مجهز بیمارستانی استفاده و با بنای ساختمانی، به مکان جدیدی منتقل کنیم. 
کریم فر ادامه داد: کمک های خیرین در سطح شهرستان خدابنده ادامه دارد و خیرین هلال احمر نیز در این خصوص آستین بالا زده اند و در شکست کرونا سهمی ایفا می کنند.
به گفته وی، بر اساس طرح جدیدی قرار داد سه جانبه ای مابین دانشگاه علوم پزشکی، خیرین و مسوولان اجرایی منعقد شده تا با کمک هم نیازهایی که به صورت اساسی در شهرستان وجود دارد را مرتفع کنیم.
ربیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده، از زحمات و تلاش های هلال احمر در خصوص آماده سازی نقاهتگاه، تامین پتو و ارائه خدمات داوطلبان و خیرین آن قدردانی کرد.
 کریم فر با بیان اینکه فعالیت برخی از صنوف کم خطر به معنای ریشه کنی کرونا نیست، افزود: با رعایت مسائل بهداشتی در سطوح مختلف و فاصله گذاری اجتماعی، این صنف ها باید در سامانه سلامت ثبت نام و با دریافت کد سلامت اقدام به فعالیت کنند.
وی یادآوری کرد: کرونا هست و باید با رعایت موارد و پروتکل های بهداشتی بتوانیم این بیماری را شکست دهیم.

اهداء ۱۸۰ تخته پتو به نقاهتگاه‌های خدابنده

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان خدابنده گفت: برای تجهیز مراکز نقاهتگاهی این شهرستان ۱۸۰ تخته اهدا و نیروهای داوطلب هلال احمر نیز در حال ارائه خدمات بشردوستانه در این مراکز هستند.

یحیی دین محمدی ضمن قدردانی از مسوولان استانی و شهرستانی در حاشیه آماده سازی نقاهتگاه تالار احسان افزود: با پیگیری فرماندار شهرستان و رییس شبکه بهداشت و درمان در خصوص راه اندازی نقاهتگاه ها، جمعیت هلال احمر پس از هماهنگی لازم با استان به عنوان اکیپ پشتیبان متشکل از نیروها داوطلبان نوعدوست و کارکنان با هدف کمک به پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا ویروس ضمن تجهیز و راه اندازی، همچنان حضوری فعال دارد.

وی اظهار داشت: علاوه بر کمک به تجهیز و راه اندازی این مراکز مراقبتی ۱۸۰ تخته پتو نیز به مراکز نقاهتگاهی شهرستان اهدا شد.

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان خدابنده گفت: داوطلبان و اعضای جوانان و کارکنان به مدت ۲۲ روز در پست های بازرسی سلامت و غربالگری شهرستان در ۲ نوبتی صبح و بعدازظهر حضوری فعال داشتند.

دین محمدی تاکید کرد: روزانه ۹ نفر از داوطلبان، جوانان و کارکنان هلال احمر با همکاری شبکه بهداشت و درمان در مبادی ورودی و خروجی شهرستان پایگاه های تب سنجی و غربالگری کرونا فعال بودند.

دین محمدی یادآوری کرد: در راستای مقابله با کرونا علاوه بر اقدامات بیان شده حدود ۳۰۰ سبد کالایی، بسته بهداشتی و ضدعفونی برای بیماران خاص و خانواده های کم برخودار در سطح شهر و روستاهای شهرستان خدابنده توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: سبد های غذایی توزیع شده برای خانوارهای محروم در مناطق روستایی انجام شده که توزیع این سبد های کالا در ماه مبارک رمضان نیز انجام خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha