به گزارش پایگاه خبری المسیره، کشتی «کورنیت» حامل ۳۰ هزار تُن بنزین است که از ۱۲ دسامبر ۲۰۱۹ توسط ائتلاف سعودی توقیف شده بود.
وزارت نفت یمن افزوده است، ممانعت ائتلاف سعودی از ورود کشتیهای حامل سوخت به بنادر یمن باعث میشود که کشور نتواند در شرایطی که قیمت نفت در بازارهای جهانی کاهش یافته سوخت ارزان قیمتی برای مردم تهیه کند.
بر اساس اعلام وزارت نفت یمن، همچنان ۱۶ کشتی حامل فرآوردههای نفتی با ظرفیت ۴۰۴ هزار و ۸۵۸ تن سوخت دیزل، بنزین و مازوت در توقیف ائتلاف سعودی است.
عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن "عبدربه منصور هادی" رییس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرد.
کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بی نتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعه طلبانه و طمع ورزیهای خاص خود در یمن، به حضور نظامیاش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.
این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن صدها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیونها تن از شهروندان محروم و ویرانی زیرساختها و انتشار قحطی و گرسنگی و بیماریهای واگیردار در این کشور، نتیجهای به همراه نداشته است.
عربستان در تجاوز خود به یمن از حمایتهای مستقیم و غیرمستقیم مالی، نظامی، سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی بهرهمند است.
نظر شما