۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶
کد خبرنگار: 1498
کد خبر: 83760385
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

استاد دانشگاه چین: تحریم ایران جنایت علیه بشریت است

۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶
کد خبر: 83760385
استاد دانشگاه چین: تحریم ایران جنایت علیه بشریت است

پکن- ایرنا- مدیر مرکز تحقیقات ایران شناسی دانشگاه «یونن» چین با اشاره به اینکه تحریم های آمریکا علیه ایران مبارزه تهران با این بیماری را به خطر انداخته است تصریح کرد: تحریم های آمریکا علیه ایران جنایت علیه بشریت است و به طور مطمئن در تاریخ ثبت خواهد شد.

پروفسور "یائو جیده" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تحریم ها علاوه بر اینکه به نوعی زورگویی و نقض کامل برنامه های بشردوستانه بین المللی است با روح منشور سازمان ملل و اعلامیه بین المللی حقوق بشر هم تناقض دارد.

وی افزود: شیوع ویروس کرونا در جهان یک چالش بزرگ امنیتی غیر سنتی است که جامعه بشری در یک قرن با آن روبرو شده است این ویروس بی رحم است و مرز، نژاد و دین هم نمی شناسد و همه کشورها با هر سیستم بهداشتی و اجتماعی را درگیر می کند و تنها راه کنترل آن نیز همکاری و هماهنگی بین المللی است.

او گفت: ایران به عنوان کشوری که خیلی زودتر از سایر کشورهای خاورمیانه با این ویروس درگیر شده است برای مهار این بیماری نیازمند کمک های پزشکی و بهداشتی از سوی جامعه جهانی است کمک به ایران کمک به مهار این بیماری همه گیر در سراسر جهان است.

مدیر مرکز تحقیقات ایران شناسی دانشگاه یونن چین گفت: دولت ترامپ و ایالات متحده ویروس کرونا را سیاسی کرده و با تحریف واقعیت ها نه تنها زندگی مردم ایران را به خطر انداخته است بلکه همچنان به اجرای تحریم های غیرانسانی و محاصره ایران ادامه داد.

پروفسور یائو ادامه داد با این وجود کاملاً معتقدم که دولت و مردم ایران مانند دولت چین سرانجام بر این همه گیری غلبه می کنند و در مبارزه با بیماری کرونا پیروزی نهایی را به دست می آورند.

مدیر مرکز تحقیقات ایران شناسی دانشگاه یونن چین با اشاره به تجربه و تلاش های چین برای مهار این بیماری گفت: با فداکاری دولت چین و ۱.۴ میلیارد نفر چینی، زمان و تجربه ارزشمندی برای سایر کشورهای جهان فراهم شده است تا آنها بتوانند بر این بیماری همه گیر پیروز شوند چین به دلیل تلاش های زیاد برای کنترل این همه گیری، از سوی نهادها و کشورهای مختلفی مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان ملل، اتحادیه اروپا و ایران مورد تقدیر قرار گرفته است.

یائو اظهار کرد: به دنبال کنترل اساسی و کاهش همه گیری کرونا در چین، دولت چین و مردم این کشور با اعزام گروه های متخصص پزشکی دارای تجربه غنی در زمینه مهار کرونا به حمایت جدی از دولت ها و مردمان سایر کشورها پرداختند و اکنون نیز همه شرکت های چینی بسختی کار می کنند تا تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مبارزه با کرونا را در اختیار سایر کشورها قرار دهند.

او افزود: اما در برابر همه تلاش های چین برای مهار کرونا و کمک به جهان، دولت آمریکا و برخی سیاستمداران غربی بدون رعایت اصول اخلاقی ضمن زیر سئوال بردن تلاش های چین، به پکن اتهاماتی وارد کردند تا به این شکل ضمن توجیه ناتوانی هایی خود در مبارزه با کوئید ۱۹، ناکارآمدی دولت در مبارزه با بیماری همه گیری کرونا را مخفی کنند.

مدیر مرکز تحقیقات ایران شناسی دانشگاه یونن چین افزود: همانطور که "َشی جین پینگ" رئیس جمهوری چین در جلسه سران گروه ۲۰ برای مقابله با بیماری همه گیر کرونا، خاطرنشان کرد جامعه جهانی باید در مقابل این ویروس بیایستد و همه دولت ها و مردم همه کشورها باید برای مهار آن صمیمانه متحد و کاملاً متعهد شوند.

پروفسور یائو یاداوری کرد فقط با همکاری جهانی می توانیم سرانجام این طاعون جهانی را که در یک قرن اخیر بی سابقه بوده است شکست دهیم و معتقدم با تلاش های مشترک دولتها و مردم همه کشورها در جهان سرانجام می توانیم بر این همه گیری غلبه کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha