اکبر بهنامجو ، استاندار اردبیل روز جمعه در جریان بازدید از مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و مراسم آغاز به کار این واحد تولیدی گفت: تولید ماسک هفت لایه n۹۵ در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی انجام میشود و این نمونه ماسک بیشتر در مراکز کرونایی و بیمارستانها کاربرد دارد.
وی افزود: قبل از این ماسکهای تولید شده در استان پنج لایه بوده و با تولید ماسک پنج لایه امنیت پرستاران و پزشکان فعال در بخشهای کرونایی افزایش مییابد.
او بیانکرد: این مرکز با اشتغال۶۰ نفر نیرو در سه نوبت کاری روزانه حدود چهار هزار ماسک هفت لایه n۹۵ تولید میکنند که علاوه بر مراکز درمانی استان میتواند نیاز سایر استانهای همجوار را نیز تامین کند.
بهنامجو با بیان اینکه در آینده نزدیک ماسک جراحی پنج لایه به تولید انبوه میرسد، گفت: ما از واحدهای تولیدی در حوزه سلامت و درمان حمایت میکنیم و شرکت فرآیند پیشرفته آینده ایرانیان نیز جز این واحدهای موفق بوده که مورد حمایت دانشگاه محقق اردبیلی قرار گرفته است.
وی ادامهداد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان درصدد صدور مجوز بهرهبرداری این شرکت بوده و امیدواریم بعد از این با تامین مواد اولیه ارزان قیمت محصولات تولید شده نیز با قیمت پایین به دست مصرفکننده برسد.
او با اشاره به اینکه شرکتهای تحت حمایت مراکز رشد دانشگاهها در موسم کرونایی اختراعات خوبی در رابطه با پیشگیری این ویروس داشتند، اظهارداشت: شرکت مذکور دستگاه تبسنج مادون قرمز هوشمندی نیز طراحی کرده که به فاصله یک متر قادر به تشخیص تب میباشد و میتواند به تولید انبوه برسد.
بهنامجو افزود: طبق اظهار طراح این دستگاه، تبسنج مادون قرمز از لحاظ هزینه تمام شده، قابل رقابت با مدلها و نمونههای مشابه خارجی است.
استاندار اردبیل از شرکتهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی بازدید کرد و ضمن رونمایی از ۲ طرح ، در جریان مشکلات و موانع سایر شرکت ها قرار گرفت.
نظر شما