به گزارش رسانههای بنگلادشی، با ادامه گسترش ویروس کرونا در بنگلادش، دولت این کشور سخت مشغول محافظت از کادر پزشکی و درمانی خود به منظور ممانعت از ابتلا به این ویروس است. شیوع کرونا به شدت زیرساختهای سلامت و بهداشت بنگلادش را تحت تاثیر قرار داده است.
نبود تجهیزات محافظتی
مانند بسیاری از کشورها، بنگلادش از نبود تجهیزات محافظتی مناسب برای کادر درمانی خود رنج میبرد.
یک بررسی جدید توسط دانشگاه "براک" نشان داد که نزدیک به ۲۵ درصد از پزشکان و پرستاران و همچنین ۶۰ درصد از کادر حمایتی پزشکی هنوز تجهیزات محافظتی در مقابل کرونا را دریافت نکردهاند.
یک پزشک در داکا گفت: تجهیزات محافظتی سپر ما در مقابل ویروس کرونا است. ما بدون داشتن تجهیزات مناسب مجبور به مبارزه با یک ویروس خطرناک هستیم.
کادر پزشکی بنگلادش همچنین از کیفیت تجهیزات محافظتی در این کشور شکایت کردهاند.
انیس احمد یک پزشک بنگلادشی که در تیم مبارزه با کرونا قرار دارد، گفت: این لباسهای محافظتی بیشتر شبیه کتهای بارانی هستند. ما حتی مجبور به استفاده دوباره از آنها هستیم. این تجهیزات یک بار مصرف هستند.
به دلیل افزایش تقاضا برای تجهیزات محافظتی، تعدادی از کارخانههای پوشاک بنگلادش اقدام به تولید این تجهیزات کردهاند. بنگلادش دارای دومین صنعت بزرگ پوشاک در جهان پس از چین است.
با این حال، یک کارشناس بنگلادشی اعلام کرد که این کارخانهها تنها میتوانند لباسهای محافظتی در مقابل مواد شیمایی تولید کنند و آنها دارای فضا و تجهیزات مناسب برای تولید لباسهای پزشکی و درمانی نیستند.
دولت بنگلادش پزشکانی را که به ویروس کرونا مبتلا میشوند، قرنطینه میکند و بخشی که آنها در آن مشغول به کار بودهاند را تعطیل میکند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، بخشهای مختلف در ۱۱ بیمارستان در بنگلادش به دلیل ابتلای کادر درمانی به کرونا تعطیل شدهاند.
نیروپام داس یک کارشناس بنگلادشی گفت: بنگلادش پیش از این از یک سیستم سلامتی ضعیف رنج میبرد. اگر ما مجبور شویم تا پزشکان خود را در قرنطینه قرار دهیم، مبارزه با کرونا بسیار مشکل خواهد شد.
مردم علایم خود را مخفی میکنند
یکی دیگر از مشکلاتی که پزشکان بنگلادشی با آن مواجه هستند، مخفی کردن علایم از سوی بیماران به دلیل هراس از قرنطینه، استرس و انزوای اجتماعی است.
بسیاری از مردم بنگلادش معتقدند که اگر آنها به کرونا مبتلا شوند، خانههای آنها مسدود خواهد شد و اعضای خانواده آنها از سوی اجتماع طرد خواهند شد.
همچنین ظرفیت بیمارستانهایی که برای بیماران کرونایی اختصاص یافتهاند، پر شده است و بیماران با علایم مشابه مجبور به مراجعه به بیمارستانهای خصوصی هستند.
زاهد ملک وزیر بهداشت بنگلادش گفت: بسیاری از مردمی که دارای علایم کرونا هستند، نشانههای خود را مخفی میکنند و علاقهای به انجام آزمایش ندارند. این یک مشکل بزرگ است. به این دلیل کادر پزشکی و درمانی ما به ویروس کرونا مبتلا میشوند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت بنگلادش، تا روز جمعه ۴ هزار و ۶۸۹ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدهاند در حالی که ۱۳۱ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
نظر شما