به گزارش ایرنا این شایعات آنقدر گسترده و فراگیر است که ذهن هر خواننده ای را درگیر می کند ولی اطلاعاتی دقیق به او نمی دهد و فضای تاریک پیش روی او را برطرف نمی کند.
درحالی که برخی از رسانه ها گزارش کردند رهبر کره شمالی به اغما رفته است بعضی دیگر نوشتند که او در حال بهبودی پس از عمل جراحی است برخی هم تاکید کردند که او اصلا بیمار نبوده است این همه مناقشه و تفاوت در خبر رسانی ها نشان از آن دارد که فضای اطلاع رسانی در کره شمالی بسیار محدود است و دنیا برای دستیابی به اخبار آن کشور کار ساده ای پیش رو ندارد.
افزون بر این مشخص شد که منابع دسترسی به اخبار همچنان موفق به یافتن خبرهایی موثق در این باره نشده اند و نتوانسته اند به وحدت نظری در باره صحت و سقم گزارش هایشان برسند در آمریکا منابع خبری و حتی برخی از سیاستمداران گفته اند که کیم در شرایط خطرناکی بسر می برد اما بعدا از کاخ سفید خبر رسید که چنین موضوعی قابل تایید نیست.
کره جنوبی اما می گوید سکوت خبری ادامه دارد ولی بعضی از منابع دولتی در این کشور از این خبر داده اند که اصلا رهبر کره شمالی بیمار نیست "سی ان ان" گزارش کرده است که از طریق منابع مختلف به اخباری دست یافته است که «خطرناک بودن وضعیت رهبر کره شمالی» را نشان می دهد.
کتی تور خبرنگار "ان بی سی" ساعاتی پس از اخبار "سی ان ان" اعلام کرد که رهبر کره شمالی دچار مرگ مغزی شده است بلومبرگ هم از آمریکا گزارش کرد که وضعیت جسمانی رهبر کره شمالی خوب نیست اما حتی این شبکه خبری هم به گزارش رسانه های کره جنوبی اتکا کرد که نوشته اند رهبر کره شمالی عمل جراحی انجام داده است.
در سال ۲۰۱۴ میلادی هم شرایط مشابهی شکل گرفت "کیم جونگ اون" جوان برای ۴۰ روز از صحنه ها غایب بود شایعات در بیماری وی و یا اینکه به دلیل یک کودتا برکنار شده است شدت گرفت ولی او بعدا با یک عصا در انظار ظاهر شد.
البته این نخستین بار هم نیست که درباره فوت رهبران کره شمالی اخبار و شایعاتی منتشر می شود در سال ۱۹۸۶ میلادی هم شایعاتی مطرح شد مبنی بر اینکه "کیم ایل سونگ" رهبر وقت درگذشته است که حقیقت نداشت.
"کیم جونگ اون" در زمره رهبران جوان جهان به حساب می آید او در سال ۲۰۱۱ میلادی پس از مرگ پدرش "کیم جونگ ایل" فقط ۲۷ سال داشت که قدرت را در دست گرفت.
نظر شما