تیمور باقری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در تاریخ چهارم اسفند سال گذشته مسوولان محلی پاکستان بدون اعلام قبلی به منظور اقدامات کنترلی ویروس کرونا از ابتدای ساعت کاری از هرگونه تردد کامیون و مسافر از طریق پایانه مرزی میرجاوه جلوگیری کردند.
وی ادامه داد: همزمان با مسدود شدن مرز از سوی کشور پاکستان به همه استان ها اعلام شد که از ارسال محموله های صادراتی به این مرز خودداری کنند اما متاسفانه برخی تجار بی توجه به این موضوع اقدام به ارسال کالا کردند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان افزود: پس از گذشت تنها چند روز تعداد کامیونهای متوقف شده در پشت مرز به حدود ۷۰۰ دستگاه رسید که عمدتا حاوی محموله گاز مایع از سراسر کشور بودند.
باقری ادامه داد: پس از گذشت یک هفته تعداد این کامیون ها به یکهزار و ۲ دستگاه افزایش یافت که بیشترین آنها با ۷۰۰ دستگاه به گاز طبیعی اختصاص داشت.
وی اظهار داشت: با رایزنیهای انجام شده در تاریخ ۱۶ اسفندماه طرف پاکستانی به مدت هشت روز و به صورت محدود اقدام به پذیرش کامیونهای متوقف شده در مرز میرجاوه کرد که در این مدت حدود ۶۰۰ دستگاه کامیون موفق به تخلیه محمولههای خود شدند که منجر به کاهش حجم کامیون متوقف شده به حدود ۴۰۰ دستگاه شد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با وجود اطلاع رسانی انجام شده مبنی بر اعزام نشدن ناوگان از سراسر کشور تعداد قابل توجهی از ناوگان که قبلا بارگیری کرده بودند به مرز رسیده و تعداد کامیون های متوقف شده مجددا به حدود یک هزار دستگاه افزایش یافت.
باقری افزود: همچنین در این مدت برای رفع مشکل کامیون داران با هماهنگی های انجام شده حدود ۱۱۰ دستگاه تانکر گاز در مخازن سیستان و بلوچستان تخلیه شد و تعدادی توسط گمرک به مبادی بارگیری عودت و بخشی از ناوگان به مرز میلک یا دوغارون تغییر مسیر داده و بخشی نیز محموله ها را در محوطه گمرک تخلیه کردند.
باقری بیان کرد: هم اینک ۶۹۷ دستگاه کامیون حامل گاز و سوخت و برخی محموله های صادراتی در مرز میرجاوه نقطه اتصال مرز ایران و پاکستان متوقف هستند که رایزنی برای رفع مشکلات این رانندگان به طور جدی از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان ادامه دارد که به همین منظور معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور به میرجاوه سفر کرد.
به گزارش ایرنا میرجاوه در ۷۵ کیلومتری شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر ۹۰۰ کیلومتر با کشور پاکستان و ۳۰۰ کیلومتر با کشور افغانستان مرز زمینی دارد.
نظر شما