«عباس مهرآبادی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: لباس و گان مورد نیاز مراکز بیماستانی در سه مرکز شامل ۲ کارگاه در اراک و یک کارگاه در شهرستان محلات تولید میشود و کارگاههای تولید ماسک نیز در سراسر استان پراکنده است.
وی اظهار داشت: الزام بهداشتی بودن محیط، استفاده کارکنان از ماسک و لباس، تهویه مناسب، داشتن رختکن و تولید نکردن هیچ اقلام دیگری به غیر از ماسک و گان از شرایط اخذ مجوز فعالیت بهداشتی کارگاههای تولیدی است.
رییس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی هر دو تا سه هفته یکبار به کارگاههای تولید گان و ماسک مراجعه و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، موارد را متذکر میشوند.
مهرآبادی افزود: کارگاههای تولید گان و ماسک بیشتر به صورت خانگی است که تا خرداد ادامه فعالیت دارند و پس از آن به صورت شرکتی و با تجهیزات صنعتی به تولید میپردازند که منجر به افزایش شمار تولیدات خواهد شد.
رییس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کارگاههای تولید دستکش و مواد ضدعفونی برعهده حوزه غذا و دارو است و مجوز فعالیت را این مجموعه در استان صادر میکند.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
نظر شما