به گزارش روز شنبه روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، یوسف افضلی افزود: خیرین حرمساز و خادمان موکبهای اربعین حسینی از همان روزهای آغازین انتشار ویروس کووید ۱۹، با تشکیل گروههای جهادی و با پشتوانه اعتماد مردم به مجموعه ستاد بازسازی عتبات عالیات، به مقابله با کرونا پرداختند.
وی گفت: از ابتدای پویش مقابله با کرونا تا کنون بیش از چهار هزار و ۳۹۰ خادم خواهر و ۱۲۷ هزار خادم برادر از موکبهای اربعینی و جمع خیرین حرمساز در ۲۴ استان در زمینه تولید اقلام بهداشتی و ضدعفونی مناطق و معابر فعالیت میکنند.
معاون فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات اظهار داشت: ۲۳۰ کارگاه تولید ماسک و ۵۹ کارگاه در زمینه تولید مواد ضدعفونی و دستکش و...توسط موکبها و خیرین حرمساز راهاندازی و در حال فعالیت است که تا کنون موفق به تولید و توزیع نزدیک به ۱۴ میلیون ماسک، یک میلیون و ۸۰۰ هزار دستکش، دو میلیون و ۶۰۰ هزار البسه پزشکی و دو میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر ژل و مایع ضد عفونی شدهاند.
وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اجرای رزمایش همدلی با اقشار آسیب دیده در جریان کرونا گفت: موکبهای اربعینی و خیرین حرمساز در این زمینه نیز با برپایی ۴۶ باب نانوایی و چندین آشپزخانه به فرمان رهبری لبیک گفتند و تا کنون۳۳۳ هزار و ۴۵۳ بسته معیشتی بین خانوادههای نیازمند توزیع شده است.
وی با بیان اینکه گروههای جهادی مرتبط با ستاد بازسازی عتبات برخاسته از مردم و برای مردم هستند، افزود: اکنون تلاش جهادی و مردمی موکبها و خیرین حرمساز زیر نظر ستاد بازسازی عتبات برای تهیه بستههای معیشتی و ارزاق برای خانوادههای آسیب دیده از شرایط کرونا ادامه دارد تا در روزهای ماه مبارک رمضان نیز کار توزیع اقلام شامل برنج، مرغ، گوشت، ماکارونب، روغن، حبوبات و... متوقف نشود.
افضلی با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات تشکلی غیر دولتی است افزود: خواستگاه مردمی و خدمات ماندگار ستاد برای ایجاد رفاه حال زائران و محبان اهل بیت علیهم السلام در اعتاب مقدسه و برپایی کنگره عظیم اربعین حسینی سبب شد تا این مجموعه از یک سازمان مهندسی و عمرانی صرف که متکی به کمکهای داوطلبانه خیریت است به تشکلی خدمات رسان در بحرانها مانند زلزله، سیل و سایر مواقع ضروری تبدیل شود.
وی گفت: تجربه چندین ساله ستاد بازسازی عتبات عالیات در ساماندهی کمکهای مردمی و راهاندازی مراکز خدماتی مانند مکانهای اسکان و تغذیه و آشپزخانههای طبخ غذا در قالب موکبهای اربعین سبب شده تا این مجموعه به یک نیروی مردمی واکنش سریع در مواجهه با بحرانها تبدیل شود.
خدمترسانی ۴۳۱ موکب در پویش «کمک مومنانه» و «مقابله با کرونا»
۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱
کد خبر:
83764073
تهران - ایرنا - معاون فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات از خدمات رسانی ۴۳۱ موکب در پویشهای «کمک مومنانه» و «مقابله با کرونا» خبر داد.
نظر شما