به گزارش روز شنبه روابط عمومی استانداری، احمد حسین زادگان، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که به منظور بحث و بررسی در خصوص برنامه جهش تولید دستگاه های اجرایی و پروژه های پیشران توسعه برگزار شد، گفت: جهش تولید نیازمند برنامه عملیاتی زمان بندی شده دقیق است که در آن وضع موجود، وضع مطلوب و رقم هدف گذاری شده، منابع مالی، نیروی انسانی، مزیت ها، موانع تحقق برنامه و راهبردهای رفع آن، روند کار و فرآیندها کاملا مشخص شده باشد تا قابل عمل، ارزیابی و نظارت باشد.
استاندار با بیان این که پیشبرد امور و ارتقاء تولید در بسیاری از کارها نیازمند اعتبار صرف نیست، افزود: جهش تولید در برخی حوزه ها؛ در گرو اصلاح روش هایی است که افزایش تولید را تسریع نماید.
مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به این که در کنار برنامه برای تحقق شعار سال، باید برنامه ۲ ساله وپنج ساله برای جهش تولید در طول زمان ارایه شود، یادآور شد: دستگاه های اجرایی با کار تخصصی در قالب کمیته کاری با همکاری متخصصین و صاحب نظران، رویه های علمی و کمی و دقیق جهش تولید را ترسیم نمایند.
حسین زادگان تاکید کرد: جهش تولید باید در بخش های اولویت دار استان مثل کشاورزی، شیلات، دامپروری و طیور، گل و گیاه و ... اتفاق بفتد و در دیگر بخش ها نیز برنامه ریزی لازم برای رشد و اعتلای اقتصادی انجام شود.
استاندار با بیان این که بدلیل تحریم ها، محدودیت هایی برای صادرات از طریق جنوب ایجاد شده است، گفت: مازندران ظرفیت بالایی برای صادرات بویژه تجارت و بازرگانی دارد و یکی از برنامه های جهش اقتصادی که برآنیم تا عملیاتی کنیم استفاده از ظرفیت کشورهای cis و خصوصا تعرفه ترجیحی کشورهای اورآسیا برای صادرات است.
حسین زادگان ادامه داد: با توجه به رابطه مطلوب با کشورهایcis و هماهنگی های بین المللی که در این راستا صورت گرفته و امکانات زیرساختی خوب نظیر بنادر، تجار مازندرانی و ایرانی از این فرصت بهره گیری نمایند.
نظر شما