علی باقرزاده همایی روز یکشنبه افزود: اکنون در هرمزگان ۳۷هزار تن گوشت سفید تولید میشود که طبق برنامهریزیهای انجام شده، امسال به میزان ۴درصد افزایش مییابد.
وی بیان کرد: همچنین در این استان تولید گوشت قرمز ۱۰هزار و ۵۰۰ تن است که در سال جهش تولید ۵درصد افزایش را نسبت به سال گذشته خواهد داشت.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۰واحد تولید مرغ با هزینه ۵۳۰میلیارد ریال و ۱۵۰واحد تولید گوشت قرمز با اعتبار ۸۴۰میلیارد ریال در بخش خصوصی استان فعالیت دارند.
باقرزاده تصریح کرد: اجرای برنامههای عملیاتی تولید گوشت قرمز و سفید به منظور رسیدن به شعار جهش تولید در دستور کار اهداف سازمان جهادکشاورزی هرمزگان قرار گرفته است.
در هرمزگان یک میلیون و ۳۰۰راس دام سبک شامل، بز و گوسفند و ۴۲ هزار دام سنگین شامل گاو و گوساله وجود دارد و همچنین آمار مرغداریهای فعال در این استان ۲۲۷ واحد با جوجهریزی سالانه ۱۶میلیون و ۶۶۰هزار قطعه است.
بر اساس گزارشهای سازمان جهادکشاورزی هرمزگان؛ آمار شغلهای ایجاد شده دائمی در بخش طیور استان حدود یک هزارو ۲۰۰نفر و فعالان بخش دام نیز ۲۸هزارنفر(مستقیم و غیرمستقیم) اعلام شده است.
نظر شما