۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶
کد خبرنگار: 1781
کد خبر: 83764874
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزون‌بر۲هزارتن گوشت قرمز و مرغ در هرمزگان تولید می شود

بندرعباس-ایرنا-رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در راستای تحقق جهش تولید، امسال افزون بر ۲هزار و ۲۵تن گوشت قرمز و مرغ در این استان تولید می‌شود.

علی باقرزاده همایی روز یکشنبه افزود: اکنون در هرمزگان ۳۷هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امسال به میزان ۴درصد افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: همچنین در این استان تولید گوشت قرمز ۱۰هزار و ۵۰۰ تن است که در سال جهش تولید ۵درصد افزایش را نسبت به سال گذشته خواهد داشت.

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۰واحد تولید مرغ با هزینه ۵۳۰میلیارد ریال و ۱۵۰واحد تولید گوشت قرمز با اعتبار ۸۴۰میلیارد ریال در بخش خصوصی استان فعالیت دارند.

باقرزاده تصریح کرد: اجرای برنامه‌های عملیاتی تولید گوشت قرمز و سفید به منظور رسیدن به شعار جهش تولید در دستور کار اهداف سازمان جهادکشاورزی هرمزگان قرار گرفته است.

در هرمزگان یک میلیون و ۳۰۰راس دام سبک شامل، بز و گوسفند و ۴۲ هزار دام سنگین شامل گاو و گوساله وجود دارد و همچنین آمار مرغداری‌های فعال در این استان ۲۲۷ واحد با جوجه‌ریزی سالانه ۱۶میلیون و ۶۶۰هزار قطعه است.

بر اساس گزارش‌های سازمان جهادکشاورزی هرمزگان؛ آمار شغل‌های ایجاد شده دائمی در بخش طیور استان حدود یک هزارو ۲۰۰نفر و فعالان بخش دام نیز ۲۸هزارنفر(مستقیم و غیرمستقیم) اعلام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha