معاون آموزش مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: آزمون ورودی مقاطع تکمیلی پس از اتمام امتحانات نیمسال دوم تحصیلی برگزار و زمان دقیق آزمون به داوطلبان اطلاعرسانی میشود.
معصومه ترکان عصر یکشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: درحال حاضر ۱۲مدرسه علمیه در مقاطع سطح۲ و ۳ به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند.
وی تعداد طلبه های مشغول به تحصیل در استان را نزدیک یکهزار و ۱۰۰ طلبه اعلام کرد و بیان داشت: همچنین تاکنون هزار طلبه از مدرسههای علمیه هرمزگان دانش آموخته شدهاند.
معاون آموزش مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان ادامه داد: در مقطع سطح ۳ طلاب زیادی در رشتههای تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول و کلام اسلامی فارغ التحصیلان شدهاند.
به گفته ترکان، هم اکنون طلبه های زیادی در رشتههای تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول ، کلام با گرایش امامت و اخلاق و تربیت اسلامی در حال تحصیل هستند.
وی گفت: در تلاش هستیم در رشته کلام با گرایش مهدویت و همچنین در مقطع سطح۴ در سال جاری پذیرش داشته باشیم.
این مسوول ادامه داد: از آن جا که بانوان نیمی از جامعه را تشکیل میدهند و تربیت نیمی دیگر را نیز برعهده دارند، علمآموزی برای آنها لازم و ضروری است تا بتوانند فرزندانی صالح تربیت کرده و زمینهساز ظهور امام زمان (عج) باشند.
ترکان ابرازداشت: بانوان میتوانند با ورود به حوزه های علمیه پایگاه محکمی در برابر حملات فرهنگی و مجازی دشمنان اسلام و انقلاب شوند و در استان هرمزگان به دلیل هجمه فرقهها و عرفانهای کاذب، وجود مدرسههای علمیه دارای اهمیت بیشتری است.
وی افزود: درحال حاضر خواهران طلبه در استان هرمزگان به فعالیت های متعددی از جمله امام جماعت مدارس دخترانه استان، تبلیغ، تدریس حوزه و دانشگاه، مسوولیت در حوزه های فرهنگی ادارات و مدرسههای مختلف مشغول هستند.
مدرسههای علمیه خواهران در مقطع عمومی، علاوه بر آموزش مبانی، مقدمات و مسائل دین، در زمینههای اخلاقی، پژوهشی و تبلیغی به پرورش و تربیت جنبههای عقلانی و مهارتی طلاب میپردازند.
حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان ۲۸۳ استاد دارد که ۲۵۵ استاد در سطح ۲ و ۲۸ استاد نیز در سطح ۳ مشغول تدریس هستند.
هم اکنون مدرسه های علمیه خواهران در شهرهای بندرعباس ، بندرلنگه، پارسیان ، میناب، بشاگرد، رودان، جاسک، سیریک، حاجی آباد، قشم و کیش دایر است.
نظر شما