سرهنگ مهدی دانشپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با مراجعاتی که شهروندان به پلیس فتا دارند شاهد گسترش شیوهای کلاهبرداری هستیم که به پیامرسانهای افراد دسترسی غیرمجاز پیدا میکنند که هم اکنون پروندههای تشکیل شده در این استان در حال بررسی است.
وی افزود: در این روش فرد کلاهبردار از طریق نرم افزارهای پیام رسان تلگرام و اینستاگرام با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری شهروندان، اقدام به ارسال پیام برای مخاطبین آنها کرده و درخواست کارت به کارت مبلغی پول به عنوان قرض یا بدهی میکند.
رییس پلیس فتا کردستان اضافه کرد: بنابراین توصیه پلیس فتا این است که شهروندان قبل از ارسال هر نوع وجهی، نسبت به راستی آزمایی ارسال کننده پیام از جمله از طریق تماس تلفنی مطمئن شوند و سپس در صورت تمایل وجهی را ارسال کنند.
وی با بیان اینکه همشهریان لازم است با هوشیاری بیشتری در فضای مجازی فعالیت کنند، یادآور شد: معمولا این افراد آشنایی با قربانی دارند و به شکلی کد تایید و دسترسی برای فعال کردن حساب بر روی گوشی تلفن همراه را به شکلی از گوشی او به دست میآورند و حساب فرد را بر روی گوشی خود فعال میکنند.
سرهنگ دانشپور تاکید کرد: بنابراین افراد علاوه بر اینکه مرتب بررسی کنند که حساب آنها بر روی گوشی دیگری فعال نشده است برای بالا برد امنیت دسترسی دو مرحلهای به حساب را نیز فعال کنند.
نظر شما