طبق اعلام دبیرخانه جایزه هفت اقلیم، مراسم پایانی نهمین دوره جایزه ادبی هفت اقلیم که به علت شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده بود، اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹ به صورت برخط و مجازی برگزار میشود.
در این مراسم برندگان نهایی جایزه و آثار برگزیده سال ۱۳۹۷ در دو بخش رمان و مجموعه داستان اعلام میشوند و جوایز خود را دریافت خواهند کرد.
داوری این دوره از جایزه را در بخش مجموعه داستان، علی خدایی، ناهید طباطبایی و هادی نودهی و در بخش رمان، صمد طاهری، رضا زنگیآبادی و حسن محمودی بر عهده داشتهاند.
نامزدهای بخش مجموعه داستان:
افتاده بودیم در گردنه حیران- حسین لعل بذری - نشر نیماژ
پشت فرودگاه- محمود رضایی - نشر چشمه
جغد برفی- فاطمه مهر خان سالار- نشر مرکز
حامله و امپراتور- هومن نحوی- نشر نگاه
سگی در خانه یک انارشیست دست دوم- احمد آرام- نشر پیدایش
قنادی ادوارد - آرش صادق بیگی - نشر مرکز
هفت گنبد- محمد طلوعی- نشر افق
نامزدهای بخش رمان:
خاموش خانه - ساناز زمانی - نیماژ
سرباز کوکیها- مجید همتی متین- نیماژ
قوها انعکاس فیلها- پیام ناصر- نشر مرکز
کاکا کرمکی- سلمان امین- چشمه
کتاب خم- علیرضا سیف الدینی- نیماژ
نامهی سرمدی - محمد رحیم اخوت - نشر آگاه_بان
هشت پیانیست- مهدی بهرامی- نشر نیماژ
جایزه ادبی هفت اقلیم، در سال ۱۳۸۸ توسط گروهی از نویسندگان مستقل ایران با دبیری آیت دولتشاه آغاز به کار کرد. این جایزه در ابتدا به داستانهای کوتاه منتشر نشده اختصاص داشت اما بعد از یک دوره مقدماتی داستان کوتاه، در ادامه تغییر مسیر داد و در دور اول، رسمأ به جمع جوایز کتابهای منتشر شده پیوست و تا به امروز هم بر این منوال حرکت کرده است.
هیات موسس جایزه ادبی هفت اقلیم در سال ۱۳۹۳ و همزمان با چهارمین دوره جایزه ادبی، اقدام به تاسیس موسسه فرهنگی هنری هفت اقلیم نمود و تا به امروز به عنوان موسسه فرهنگی و هنری هفت اقلیم در زمینه آموزش هنر و برگزاری کارگاه های تخصصی فعالیت می کند.
نظر شما