محمودرضا نیازی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی استاندارد، نظارت و صدور تاییدیه ایمنی آسانسورهای برقی تحت پوشش این سازمان قرار دارد، افزود: به منظور اطمینان حداکثری از برقراری شرایط استاندارد و ایمنی، تمامی آسانسورهای منصوبه بایستی به صورت سالیانه توسط شرکتهای تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد، تحت بازرسی ادواری قرار گرفته و گواهینامه ایمنی دریافت کنند.
وی تاکید کرد: در مرحله بازرسیها، نداشتن انطباق آسانسورهای منصوبه به مدیران گزارش خواهد شد و آنها مکلف به رفع نواقص و استاندارد سازی آسانسورها خواهند بود و در صورت انجام، آسانسور مذکور تاییدیه ایمنی دریافت و شناسنامه ملی در کابین آن درج می شود.
نیازی در خصوص آسانسورهای دارای تاییدیه ایمنی افزود: مطابق قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد، این آسانسورها ماهیانه توسط مالکان و مدیران مکلف به انجام سرویسهای نگهداری طی قرار داد با شرکتهای نصاب مجاز هستند.
دبیر شورای استاندارد کرمانشاه اظهار داشت: در یک سال گذشته یک هزار و ۵۵۰ بازرسی توسط کارشناسان استاندارد انجام و ۶۲۰ تاییدیه ایمنی آسانسور نیز صادر شده است.
مدیرکل استاندارد کرمانشاه در پایان یادآور شد: مالکین و بهره برداران از آسانسورها به منظور اطمینان از تایید اصالت گواهینامه ایمنی آسانسور میتوانند نسبت به ارسال شناسهی ملی درج شده در داخل کابین آسانسور به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ اقدام کنند، همچنین هرگونه شکایت را از طریق سامانه گویای ۱۵۱۷ در طول شبانه روز و یا خط ارتباطی کشوری ۴۵۱۷ به اطلاع این اداره کل برسانند.
کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل استاندارد کرمانشاه گفت: تمامی مدیران و مالکان ساختمانها، دستگاه های اجرایی و تمامی بهره برداران از آسانسورهای منصوبه در مجموعههای مختلف، ملزم به دریافت تاییدیه ایمنی آسانسور هستند و در صورت نداشتن تاییدیه آسانسور با بروز هرگونه حادثه، مسوولیت پاسخگویی بر عهده آنها خواهد بود.