به گزارش شبکه خبری اسکای، در این روش پلاسمای خون افراد بهبود یافته از بیماری به افراد مبتلا تزریق میشود. پلاسمای گرفته شده حاوی پادتنهایی (آنتی بادی) است که سیستم ایمنی بدن افراد را در مقابل ویروس کرونا تقویت میکند.
کل این فرایند ۴۵ دقیقه طول میکشد و چنانچه آزمایشها موفقیتآمیز باشد طرح ملی جمعآوری پلاسمای خون بهبودیافتگان برای درمان ۵ هزار بیمار آغاز خواهد شد.
سازمان ملی خدمات بهداشت انگلیس امیدوار است در یک ماه آینده ۱۰ هزار واحد پلاسما جمعآوری کند.
به گزارش نشریه ایندیپندنت، تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار بهبودیافته از کرونا، برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کردهاند.
دکتر «مانو شانکار» از بیمارستان «سنت توماس»، مکانی که این پروژه در حال اجراست، میگوید: ما در این روش تلاش میکنیم بیماران را با استفاده از آنتیبادی افرادی که از کرونا بهبود یافتهاند در برابر این ویروس محافظت کنیم.
«مت هنکوک» وزیر بهداشت انگلیس نیز با ادعای برخورداری این کشور از دانشمندان پیشرو در زمینه علوم پزشکی، امیدوار است این روش درمانی نقطه عطفی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا شود.
بر اساس این گزارش، اهداکنندگان خون باید دستکم ۲۸ روز از بهبودی آنها پس از ابتلا به کرونا گذشته باشد؛ آنها همچنین باید بین ۱۶ تا ۶۶ سال سن داشته باشند و باردار یا دچار بیماری قلبی نباشند.
اجرای این روش باید با رضایت بیمار باشد و در خصوص کسانی به کار گرفته شود که در خطر مرگ هستند.
چین با استفاده از همین روش توانست جان بسیاری از مبتلایان به ویروس کرونا را نجات دهد.
پیش از این، همین روش در دوره همهگیری ویروس "سارس" و "اِبولا" برای کاهش عارضههای بیماری و کسانی به کار گرفته شد که باید در بیمارستانها بستری میشدند.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده تاکنون ۱۷۷ هزار و ۴۵۴ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده که ۲۷ هزار و ۵۱۰ نفر از آنها جان خود را از دست دادهاند.
وخامت اوضاع سبب شده دولت انگلیس روند کشف واکسن کرونا را توسط دانشمندان دانشگاههای آکسفورد و ایمپریال کالج با جدیت بیشتری دنبال کند. براین اساس برای سرعت بخشیدن به روند کشف واکسن، گروه ویژهای متشکل از نمایندگان دولت، صنایع، محققان، دانشگاهیان و نهادهای ناظر را تشکیل داده است. دانشمندان این کشور امیدوارند تا پاییز سال جاری میلادی واکسن این بیماری را کشف و تولید انبوه کنند.
۲۰۲۳
نظر شما