پرداخت ۴۳۷۷ میلیارد ریال به وزارت بهداشت از محل بیمه‌های شخص ثالث

تهران- ایرنا- معاون نظارت بیمه مرکزی گفت: حدود چهار هزار و ۳۷۷ میلیارد ریال از سهم وزارت بهداشت از محل بیمه‌های شخص ثالث به منظور یاری رساندن به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، به حساب این وزارتخانه واریز شده است.

به گزارش روز شنبه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی، «مفید امینی» با تشریح عملکرد نظارتی بیمه مرکزی در سال ۱۳۹۸، افزود: با شرکت‌های بیمه در خصوص واریز سهم وزارت بهداشت از محل بیمه‌های شخص ثالث مکاتبه و پیگیری های لازم انجام شد.

پرداخت ۱۳ هزار میلیارد ریال به زیان‌دیدگان بیمه توسعه

امینی درباره رفع معضل شرکت بیمه توسعه اظهار داشت: با توجه به پیگیری ها و هماهنگی‌های به عمل آمده با بازپرس پرونده شرکت بیمه توسعه، همکاری شرکت بیمه ایران، صندوق تامین خسارت های بدنی و بیمه توسعه، باقی مانده خسارت بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نفر از زیاندیدگان و بیمه‌گذاران آن شرکت به مبلغ حدود سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تا پایان سال ۱۳۹۸پرداخت شد.

وی افزود: در سال های اخیر برای حدود ۶۲ هزار نفر از زیاندیدگان بیمه توسعه، در مجموع حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت شد.

وصول مطالبات بیمه‌ها از بیمه‌گذار عمده

معاون نظارت بیمه مرکزی از پیگیری و کمک به شرکت‌های بیمه برای وصول مطالبات حدود ۱۳ هزار میلیارد ریالی از یک بیمه‌گذار عمده خبر داد.

وی گفت: از طریق برگزاری جلسات متعدد با مسئولان شرکت‌های مربوطه و بیمه‌گذار طرف حساب، کارگزاری موردنظر تعلیق کد شد که با دریافت چک و وصول مطالبات، این کارگزاری رفع تعلیق شد.

مقابله با تخلفات بیمه‌ای در پایانه‌های مرزی

معاون نظارت بیمه مرکزی گفت: در راستای کمک به شناسایی، پیگیری و برخورد با تخلفات در بخش صدور بیمه نامه توسط شبکه فروش در پایانه های مرزی سراسر کشور شامل بازرگان، سرو، خوی (رازی)، تمرچین، کیله، جلفا، نوردوز، آستارا، بیله سوار، مهران، خسروی، شلمچه، چذابه، اینچه برون، پرویزخان و باشماق با حراست بیمه مرکزی همکاری شد.

وی خاطر نشان کرد: این اقدام منجر به ساماندهی وضعیت عرضه بیمه توسط شبکه فروش در پایانه های مرزی کشور است.

امینی، مشارکت فعال در تدوین و تصویب صورت های مالی جدید شرکت‌های بیمه، پیگیری و نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌های بیمه در پرداخت خسارت های سیل فروردین سال ۱۳۹۸ و زلزله استان آذربایجان شرقی و اغتشاشات آبان ماه سال ۱۳۹۸ را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد.

معاون نظارت بیمه مرکزی، در بخش دیگری از گزارش، به ساماندهی وضعیت مدیریتی و پرداخت خسارت شرکت‌های بیمه پرداخته و از نظارت مستمر بر کلیه اقدامات و اصلاحات ضروری در این حوزه و تعلیق فعالیت یک شرکت بیمه در یکی از رشته ها نام برد که پس از انجام اصلاحات لازم رفع تعلیق از فعالیت مربوطه شرکت انجام شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای اصلاح ساختار مالی شرکت‌های بیمه گفت: این اقدام موجب شد که کسری ذخایر جبران شده در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶معادل چهار هزار و ۶۴۹  میلیارد ریال(۲۴۰درصد) رشد داشته و تعداد شرکت‌های فاقد کسری ذخایر فنی از ۲ شرکت در پایان سال ۱۳۹۶ به ۱۰ شرکت در پایان سال ۱۳۹۷ افزایش یابد.

معاون نظارت بیمه مرکزی یادآور شد: مبالغ کسری ذخیره اعمالی در صورت های مالی سال ۱۳۹۷ شرکتهای بیمه مبلغ ۶ هزار و ۵۸۷  میلیارد ریال و کسری ذخیره اعمالی در صورت های مالی سال ۱۳۹۶ مبلغ یک هزار و ۹۳۸ میلیارد ریال بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha