رامین نعیمی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: علاقمندی به مشارکت در امور مختلف در بین مردم و بویژه جوانان وجود دارد اما برای باید هر بخش و حوزه زیر مجموعههایی مبتنی بر تخصص و حرفه تعریف شود که کارایی این تشکلها و دامنه خدماتی که ارائه میکنند، افزایش یابد.
وی شیوع ویروس کرونا را آزمونی برای سازمانهای مردم نهاد برشمرد، تصریح کرد: همهگیری بیماری کووید-۱۹ و همکاری تمامی اقشار برای مقابله با آن محکی جدی برای گروههای مبتنی بر جوانان و داوطلبان بود برای مثال تشکلهای استان اصفهان عملکرد خوبی داشتند اما باید به تخصصگرایی و آموزشهای مبتنی بر آن بیشتر توجه شود.
وی افزود: برای مثال افزایش تعداد تشکلهای جوانان در حوزه سلامت و بهداشت و فعالیت بیشتر در این عرصه برای ادامه مقابله با این بیماری یا شرایط مشابه اثربخش خواهد بود.
معاون فرهنگی و جوانان ادارهکل ورزش و جوانان اصفهان با بیان اینکه در زمان بحران در کشور، مشکلات در بخشهای گوناگون بروز پیدا میکنند، گفت: دستهبندی معضلات و رسیدگی به تمامی آنها در گام نخست، تخصصگرایی و در گام بعدی برنامهریزی و هماهنگی را میطلبد که باز هم موضوع کرونا به ما نشان داد که در مقولههای برنامهریزی و هماهنگی نیازمند ارتقا هستیم.
نعیمی، آموزش به روز و مفید به اعضا را مهمترین رکن در سازمانهای مردمنهاد دانست و ادامه داد: بر همین اساس تشکلها باید برنامهریزی آموزشی داشته باشند و بر اساس سرفصلهای علمی و به روز، اعضای خود را از لحاظ دانش و حرفه ارتقا دهند.
معاون فرهنگی و جوانان ادارهکل ورزش و جوانان اصفهان اضافه کرد: بر همین اساس این معاونت در سال جدید به این مقولههای مورد اشاره توجه جدی خواهد کرد تا گروههایی با کیفیت و سودمند در بخشهای مختلف شکل گیرند تا در شرایط مختلف با همافزایی بتوانند در حل معضلات جامعه وارد صحنه شوند.
وی به لزوم همکاری با داوطلبان و جوانانی که در قالب گروهها و سازمانهای مردمی قصد ورود به چالشها و حل آنها را دارند اشاره و خاطرنشان کرد: میدان دادن به جوانان و اعتماد به آنان باید در دیدگاه مسئولان وجود داشته باشد.
۳۵ درصد از جمعیت ۸۵ میلیونی کشور را جوانان تشکیل میدهند و در استان اصفهان ۲۴۰ سازمان مردم نهاد با محوریت جوانان فعالیت دارد.
نظر شما