علی نمازی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه برای آزادسازی سهام عدالت نیازی به مراجعه حضوری به هیچ سازمان و یا ارگانی نیست افزود: مشمولان با وارد کردن کد ملی و درج و تائید اطلاعات فردی، نحوه آزادسازی سهام خود را به دو روش مستقیم یا غیرمستقیم انتخاب می کنند.
وی ادامه داد: در روش مستقیم، سهامدار مالکیت و مدیریت سهامعدالت خود را بدون واسطه و با لحاظ مراتب تعیین شده توسط سازمان خصوصی سازی در دست می گیرد و خود مسئول حفظ، نگهداری و مدیریت آن است و قابلیت نقل و انتقال به غیر و فروش آن بر اساس محدودیتهای زمانی و مقداری تعیینشده توسط شورای عالی بورس به عهده سهامدار است.
این مسول اظهار کرد: در روش دوم سهامدار مالکیت و مدیریت سهام را به شرکتهای سرمایهگذاری استانی می سپارد و خود حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را ندارد.
نمازی تاکید کرد: مشمولان سهام عدالت به مدت یک ماه فرصت دارند که نسبت به مدیریت و انتخاب هر یک از این دو گزینه اقدام کنند و به مشمولان توصیه میشود با بررسی و مشورت این کار را انجام دهند.
دبیر ستاد سهام عدالت استان یزد افزود: اگر سهامداری در این مدت وضعیت سهام خود را مشخص نکرد به صورت خودکار گزینه دوم که شرکتهای سرمایهگذاری استانی است، برایش لحاظ می شود.
نمازی به صدور ابلاغیه مقام معظم رهبری، موافقت معظم له با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت و نقش آن در گسترش عدالت اجتماعی گفت: در این راستا سازمان خصوصیسازی با همکاری و مشارکت سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر نهادهای فعال در بازار سرمایه، اقدام به فراهم نمودن تمهیدات و اقدامات عملی لازم برای تحقق این امر نموده است تا با توجه به موارد سهگانه مورد تأکید مقام معظم رهبری، شرایط بهرهمندی هرچه سریعتر مردم از منافع و مدیریت سهام مذکور فراهم شود.
وی تعداد سهامداران عدالت در استان یزد را بیش از ۶۲۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: نکته مهمی که لازم است مورد توجه مردم قرار گیرد اینکه در حال حاضر ثبت نام جدید سهام عدالت وجود ندارد و هر پیام و تبلیغی در خصوص ثبت نام سهام عدالت نوعی کلاهبرداری است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد از سهامدارن خواست در فروش سهام خود عجله نکنند و تا دوماه آِینده صبر کنند تا سبد هر نفر در بورس و شرکتهای سبد سهام عدالت مشخص شود.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما