۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 83773505
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

حزب استرالیایی خواستار کاهش ورود مهاجران خارجی در دوره پساکرونا شد

تهران – ایرنا – منابع خبری گزارش دادند: یک حزب مخالف دولت استرالیا با اعلام اینکه اتکای تاریخی این کشور به نیروی کار مهاجران برای رشد اقتصادی، به کارگران داخلی لطمه زده است، خواستار کاهش شمار مهاجران در دوره پساکرونا شد.

به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری بلومبرگ،  «کریستینا کنالی» از حزب کارگر استرالیا این سوال را در نوشتاری برای نشریه «سیدنی مورنینگ هرالد» مطرح کرد که "آیا می‌خواهیم مهاجران با همان تعداد و ساختار قبل از بحران کرونا به استرالیا بازگردند؟" 

این مقام استرالیایی پاسخ این پرسش را منفی دانست و خواستار سرمایه گذاری بیشتر در زمینه آموزش مهارت به کارگران داخلی و کاهش تعداد کارگران موقت جوان و کم مهارتی شد که برای ورود به این کشور مجوز می‌گیرند. 

طبق گزارش‌های منتشره، بیش از یک چهارم از جمعیت استرالیا را متولدین کشورهای دیگر تشکیل می‌دهند. درحالی که سطح بالای مهاجرت یکی از مولفه‌های رشد اقتصادی استرالیا محسوب می‌شود، این مساله در سال‌های اخیر با واکنش شدید مردمی همراه بوده است. 

اکثرا مهاجران تازه وارد به استرالیا سر از شهرهای بزرگی چون سیدنی و ملبورن درمی آورند و این مساله باعث گله و شکایت بسیاری از مردم استرالیا شده  است. مخالفان ورود مهاجران خارجی به استرالیا می‌گویند رشد جمعیت منجر به کاهش کیفیت زندگی روزانه، آسیب به زیرساخت‌ها و افزایش بهای خانه دراین کشور شده است. 

این اظهارات و انتقادها درحالی مطرح می شود که دولت استرالیا در اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که  به منظور مقابله با بحران افزایش جمعیت شهرنشینی، آمار ورودی های مهاجران از سراسر دنیا به این کشور را در سال جاری به میزان 15 درصد کاهش خواهد داد و اکثر تازه واردان به استرالیا به مدت سه سال حق زندگی کردن در شهرهای بزرگ این کشور را نخواهند داشت.

براساس قوانین جدید آمار مهاجران ورودی به این کشور از 190 هزار نفر در سال گذشته به 160 هزار نفر درسال جاری کاهش خواهد یافت.

 استرالیا ۵۰ روز گذشته را با کرونا سپری کرد، دوره‌ای که از ۱۲ مارس (۲۲ اسفند ۹۸) زمانی که سازمان جهانی بهداشت رسما کووید – ۱۹ را یک بیماری همه‌گیر نامید، شروع و به روز اول ماه می (۱۲ اردیبهشت) ختم شد، زمانی که با به حداقل رسیدن تعداد مبتلایان و آمار بالای بهبود یافتگان امکان لغو محدودیت‌ها فراهم شد.

کانبرا موفقیت خود در کاهش سرعت شیوع کرونا را به فاصله گذاری اجتماعی و تدابیری چون بستن رستوران ها و محدود کردن تجمعات و استفاده از نرم افزارهای ردیابی نسبت می دهد.
 اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا گفت که  ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در استرالیا اپلیکیشنی را روی گوش های هوشمند خود دانلود کردند که به پزشکان امکان می دهد افرادی را که به طور بالقوه درمعرض ویروس قرار گرفته اند، ردیابی کنند.
دولت وی حال امیدوار است که حدود ۴۰ درصد از جمعیت ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری استرالیا در این طرح شرکت کنند تا تاثیرگذاری آن تضمین شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha