علیمحمد نیکبخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آراز استادی با ایده «کیت تشخیص متانول» رتبه نخست، محمدرضا دباغ مظهری با ایده «پودر آماده نان» رتبه دوم و میثم ناصری و علی میرزایی با ایدههای «سامانه شناسایی و تشخیص covid-۱۹ از روی تصاویر x-ray با استفاده از الگوریتمهای مبتنی بر هوش مصنوعی» و «شبکه هشدار آنی بحران( شهاب)» به طور مشترک رتبه سوم را کسب کردند.
وی ادامه داد: این رویداد با ثبت نام ۲۶ ایده آغاز شده بود که از این میان تنها ۱۵ ایده قابل داوری بود و به مرحله بعدی راه یافت.
وی اظهار داشت: احیای کسب و کارهای تعطیل شده در اثر بیماری کرونا، بخش رباتیک و کنترل آلودگیهای ویروسی، بیمارستانها و ایستگاههای سلامت پیشساز، محلولهای نوین ضدعفونی دست و سطوح و تکنولوژی نانو و کنترل آلودگیهای ویروسی از محورهای برگزاری این رویداد بود.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: ماسکهای ویژه پیشگیری از بیماریهای ویروسی، نرمافزارهای کنترل شرایط قرنطینه و بحران شهری، دستگاههای ضدعفونی و تصفیه آب و هوا ویژه آلودگیهای ویروسی از دیگر محورهای این رویداد مجازی بودند.
نیکبخت اضافه کرد: به صاحبان ایدههایی که در پارک علم و فناوری این استان استقرار یابند، تسهیلات مالی به میزان ١۵٠ میلیون ریال اعطا میشود.
به گزارش ایرنا پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاریسازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.
نظر شما