وب سایت خبری واتیکان، موعظه سنتی پاپ در روز یکشنبه را بدین شرح منتشر کرد که «می خواهم از همکاری های بین المللی با ابتکار عمل های متنوع برای نشان دادن واکنش کافی و مؤثر به بحرانی که آن را تجربه میکنیم، حمایت کنم».
پاپ بر اهمیت تجمیع توان علمی به نحوی شفاف و بیطرفانه برای کشف واکسن و روش های درمانی تأکید کرد تا دسترسی جهانی به فناوری های لازم تضمین شود و هر فرد مبتلا در هر گوشه ای از جهان از مراقبت های بهداشتی ضروری برخوردار شود.
رهبر کاتولیک های جهان همچنین از ابتکار عمل گروهی از رهبران و فرهیختگان فرهنگی و مذهبی موسوم به «کمیته عالی اخوت بشر» برای برگزاری یک روز جهانی دعا علیه کووید– ۱۹ در روز ۱۴ ماه می (۲۵ اردیبهشت) حمایت کرد.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، ۸ واکسن در مرحله آزمایش بالینی و ۹۴ واکسن در مرحله آزمایش پیشبالینی هستند.
شیوع ویروس کرونا باعث شده تا میان محققان و پژوهشگران در سراسر جهان تلاشی چشمگیر برای ساخت واکسن ضد ویروس شکل گیرد؛ اگرچه تاکنون واکسن و درمان قطعی برای بیماری کووید- ۱۹ کشف نشده و تنها راه در امان بودن از این ویروس رعایت توصیههای بهداشتی است.
ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همهگیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.
تاکنون ۳ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۷۷ نفر در سراسر جهان به کووید– ۱۹ مبتلا شده اند. از این میان، ۲۴۵ هزار و ۱۹۳ نفر براثر ابتلا به این بیمار فوت کرده و یک میلیون و ۱۲۹ هزار و ۷۱۳ نفر بهبود یافته و به زندگی بازگشته اند.
نظر شما