رضا عبدلی شامگاه یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مدیرعامل اسبق این واحد تولیدی به جرم ترغیب کارگران به اعتصاب و اعتراض به تحمل ۶ ماه حبس محکوم شد.
وی ادامه داد: پرونده کارگران به اتهام اخلال در نظم عمومی در دادگاه انقلاب نیز در دست بررسی است که انتظار میرود دستگاه قضایی در این مرحله نیز نسبت تبرئه کارکنان هپکو اقدام نماید.
رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک بیان کرد: رسانههای معاند و ضدانقلاب از اعتصابات کارگری هپکو استفاده ابزاری کردند و آن را اقدامی بر علیه نظام اسلامی عنوان کردند که جامعه کارگری هپکو اراک این مهم را تایید نمیکند.
عبدلی اظهار داشت: تنها هدف کارکنان شرکت هپکو اراک از نارضایتیهای سالهای گذشته، رسیدگی به شرایط این واحد تولیدی برای خروج از رکود و بازگشت به چرخه تولید بوده و تمامی این افراد به آرمانهای نظام اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری پایبند هستند.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
این شرکت ۲۵ نوع ماشین آلات راه سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان و سوئد تولید میشوند.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار و مشکلاتی برای آن ایجاد شد.
این واحد تولیدی سال گذشته از بخش خصوصی بازپسگرفته و به سازمان خصوصیسازی واگذار شد.
نظر شما