داود طبرسا با بیان این که برای آزادسازی سهام عدالت نیازی به مراجعه حضوری به هیچ سازمان و یا ارگانی نیست، افزود: مشمولان با وارد کردن کد ملی و درج و تایید اطلاعات فردی، نحوه آزادسازی سهام خود را به ۲ روش مستقیم یا غیرمستقیم انتخاب میکنند.
وی امروز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: در روش مستقیم، سهامدار مالکیت و مدیریت سهام عدالت خود را بدون واسطه و با لحاظ مراتب تعیین شده توسط سازمان خصوصی سازی در دست میگیرد و خود مسوول حفظ، نگهداری و مدیریت آن است و قابلیت نقل و انتقال به غیر و فروش آن بر اساس محدودیتهای زمانی و مقداری تعیینشده توسط شورای عالی بورس به عهده سهامدار است.
طبرسا گفت: در روش دوم سهامدار مالکیت و مدیریت سهام را به شرکتهای سرمایهگذاری استانی میسپارد و حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را ندارد.
وی افزود: مشمولان سهام عدالت به مدت یک ماه فرصت دارند نسبت به مدیریت و انتخاب هر یک از این دو گزینه اقدام کنند و به مشمولان توصیه میشود با بررسی و مشورت این کار را انجام دهند.
دبیر ستاد سهام عدالت استان گلستان اظهار داشت: اگر سهامداری در این مدت وضعیت سهام خود را مشخص نکرد، به صورت خودکار گزینه دوم که شرکتهای سرمایهگذاری استانی است، برایش لحاظ میشود.
در آستانه آغاز واگذاری سهام دولت و در اولین مرحله از واگذاری این سهام افزون بر ۲۳۰ هزار میلیارد ریال از باقیمانده سهام دولت از طریق فروش واحدهای سرمایهگذاری صندوق واسطهگری مالی یکم با اعمال ۲۰ درصد تخفیف به مردم واگذار میشود.
با این اقدام دولت اجازه دارد در یک دوره مدت دار، مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله در بورس را با هدف مشارکت همزمان مردم و فعالان بازار بورس بر عهده گیرد.
این صندوق شامل سهام بانکهای ملت، صادرات ایران و تجارت و نیز بیمههای البرز و اتکایی امین است.
نظر شما