به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری سازمان جهانی بهداشت، تدروس ادهانوم دبیرکل سازمان بهداشت جهامی در این رابطه گفت: پاندمی کووید۱۹ بالاخره تمام میشود، اما وضعیت کسب و کارها به وضع سابق برنمیگردد. ما نمیتوانیم برای مقابله با هراس ناشی از این وضعیت، منابع مالی را تامین کنیم ولی نباید از کسب آمادگی برای آینده غافل شویم. همزمان با واکنش نسبت به این پاندمی باید تلاش کنیم تا آماده مقابله با پاندمی بعدی باشیم.
ادهانوم معتقد است سرمایهگذاری امروز میتواند جان انسانها را در آینده نجات دهد. به گفته وی سالانه حدود ۷.۵ تریلیون دلار در سراسر جهان صرف هزینههای سلامت میشود و این مبلغ تقریبا ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی جهان را تشکیل میدهد. این در حالی است که سرمایهگذاری برای مقابله با پاتوژنهای جدید، از مدتها قبل نادیده گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ویروس جدید کرونا تاکنون بیش از ۲۵۷ هزار نفر را به کام مرگ فرستاده و بیش از ۳.۶ میلیون نفر را در سراسر جهان آلوده کرده است. به گفته ادهانوم با وجود کاهش شدت شیوع ویروس در اروپای غربی، هر روز موارد بیشتری از ابتلا به این ویروس در اروپای شرقی، آفریقا، آسیای جنوب شرقی، مدیترانه شرقی و آمریکا به ثبت میرسد.
تهران- ایرنا- سازمان جهانی بهداشت خواهان سرمایهگذاری کشورهای مختلف جهان روی سیستمهای بهداشتی شد تا توانایی لازم را برای مقابله با پاندمی بعدی به دست آورند.
اخبار مرتبط
-
به مناسبت روز جهانی بهداشت ۲۰۲۰
قدردان تلاشهای خستگیناپذیر پرستاران و ماماها باشیم
تهران- ایرنا- روز جهانی بهداشت هر سال در روز هفتم آوریل مصادف با ۱۹ فروردین و با هدف افزایش…
-
تاکید سازمان جهانی بهداشت بر لغو مرحلهای و دقیق محدودیتهای مقابله با کرونا
تهران- ایرنا- مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد در صورتی که محدودیتهای مقابله با کرونا…
-
سازمان جهانی بهداشت: کرونا مدتها با ما خواهد ماند
تهران- ایرنا- مدیرکل سازمان جهانی بهداشت به در حال رشد بودن شیوع کووید۱۹ در برخی کشورها به…
نظر شما