سید مسعود عظیمی در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان افزود: با توجه به ظرفیتهای خوب در حوزه دامداری و صنعت طیور و آبزیان و با توجه به اینکه بخش طیور در زمان بروز و شیوع بیماری کرونا بیشترین آسیب را دیده مدیریت فضای کسب و کار در این حوزه ضروری و اجتناب ناپذیر است.
به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی استانداری یزد، وی افزود: نیاز ما به خوراک طیور در استان روزانه هزار تن است که عمدتاً سویا و ذرت است که ۱۰۰ درصد وارداتی است و در این رابطه باید حلقه های مفقوده مشخص و تکمیل شود تا دامدار و مرغدار دغدغهای برای تامین خوراک و نهادههای دامی نداشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد خاطر نشان کرد: با تکمیل حلقههای مفقوده ارزش افزوده استان نیز در حوزه دام، طیور و آبزیان ارتقا می یابد و شاهد توسعه استان در حوزه کشاورزی و دامپروری خواهیم بود.
رسیدگی به آسیبها و مشکلات حوزه دام و صنعت طیور و آبزیان استان ناشی از بروز بیماری کرونا با حضور تشکل ها، اصناف و فعالان بخش خصوصی مرتبط مهمترین دستور کار ششمین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان بود.
در شرایطی که ۳۲ درصد اشتغال کشور مربوط به صنعت است، سهم این بخش در استان ۴۹ درصد است که نیاز به توجه مضاعف دارد در چنین شرایطی سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰ هزار میلیارد ریال و با حدود ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد.
این استان در حالی که ۱.۱ درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم تولید این بخش را دارد.
یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی و دومین استان معدنی شناخته می شود که در تولید محصولات کاشی و سرامیک رتبه نخست ، محصولات نساجی ایران با ۲۵ درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم را دارد.
برپایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در آبان ماه سال ۱۳۹۵، استان یزد یک میلیون و ۱۳۸هزار نفر جمعیت دارد.
رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۹ را سال «جهش تولید» نامگذاری کردند و خطاب به دستاندرکاران تأکید کردند: جوری عمل کنید که با جهش تولید، تغییری محسوس در زندگی مردم احساس شود.
نظر شما