زینب نصیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بسیاری از اوقات در شرایط بحران، افراد یا نهادهای اجرایی به دلیل حجم بالای کار و درگیری در حل مشکلات، فرصت و امکانی را برای ثبت تجربهها ندارند و آنها از دست میروند.
وی افزود: اداره کل سلامت شهرداری تهران از ابتدای سال ۹۹ طرح «تجربه نگار» را با هدف ثبت تجربههای مجموعه خانواده سلامت شهرداری همچون ادارات سلامت مناطق ۲۲گانه و ۳۵۲ خانه سلامت در سطح محلات آغاز کرده است.
نصیری خاطرنشان کرد: مسئولان حوزه سلامت شهرداری در قالب این طرح علاوه بر ثبت تجربههای مثبت در اجرای تمامی طرحها برای مقابله، پیشگیری و درمان بیماران کرونایی، تجربههای منفی و شکستهای خود را ثبت میکنند و ما هر چقدر بتوانیم اشکالات فرایندی و تصمیمهای غلطی که در بحران کرونا گرفته شده را بهتر شناسایی کنیم، در آینده در مواجهه با چنین بحرانهایی آمادگی داشته و کار را بهتر میتوانیم دنبال کنیم.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران، آگاهیبخشی، بهرهمندی از تجربهها در شرایط شیوع کرونا و توسعه آنها را از اهداف طرح «تجربه نگار» عنوان و خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یکهزار و ۲۰۰ تجربه از مسئولان خانهها و ادارات سلامت مناطق ۲۲ گانه جمعآوری شده است.
این مسئول ادامه داد: این تجربهها به صورت هفتگی خوانده، بررسی و ارزیابی میشود و پنج تا ۱۰ تجربه موفق را انتخاب و معرفی میکنیم.
نصیری افزود: علاوه بر معرفی و تحلیل محتوا و مضمون تجربهها، مجموع آنها در پایان شیوع کرونا در قالب کتاب به عنوان مستند مدیریت دانش خانواده سلامت شهرداری تهران منتشر خواهد شد.
اجرای طرح «سلامت یار» برای بیماران کرونایی
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به اجرای طرح «سلامت یار» اظهارداشت: از ابتدای اسفندماه تاکنون در قالب این طرح توسط خانههای سلامت سطح محلات اقدامات حمایتی برای سالمندان، افراد دیابتی و دارای معلولیت که جزء گروههای پرخطر در ابتلا به بیماری کووید ۱۹ هستند، انجام شده است.
وی گفت: مسئولان خانههای سلامت ضمن تماس تلفنی با سالمندان، افراد دیابتی و دارای معلولیت که عمدتا عضو کانونها بودند و احصای نیازهای ضروری آنان، آموزشهای لازم را برای مقابله با کرونا به آنان دادند و نیازهای ضروری آنان توسط افراد داوطلب و خیران رفع و سعی شد که کمتر در فضای بیرون خانه حضور داشته باشند.
نصیری افزود: چنین اقداماتی هم با همکاری وزارت بهداشت، ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران برای بیماران مبتلا به کرونا در سطح محلات انجام میشود، بخشی از این بیماران به شهرداری معرفی شده و با بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی و محلات علاوه بر تامین مایحتاج، خدمات مشاوره و سلامت روان به آنان ارائه میشود.
بیماری کرونا از روزهای پایانی بهمن ماه سال ۹۸ کشور را درگیر کرده، براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون۱۰۳ هزار و ۱۳۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۸۲ هزار و ۷۴۴ نفر از بیماران بهبود یافته و ۶ هزار و ۴۸۶ نفر از مبتلایان جان خود را از دست دادهاند.
نظر شما