اسماعیل نجار روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از این تعداد به اضافه فرد جانباخته در مجموع ۱۹ نفر مربوط به منطقه دماوند و ۱۵ نفر نیز مربوط به تهران هستند، افزود: براساس آخرین آمار و اطلاعات موجود از تعداد ۱۵ نفر تهران تاکنون ۱۱ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و چهار نفر مابقی هم اکنون در بیمارستان تحت درمان هستند.
وی با تاکید بر اینکه کاهش آسیبهای جانی و مالی در چنین حوادثی تنها با جدی گرفتن موضوع پیشگیری در قالب ساخت و سازهای اصولی و فنی امکان پذیر خواهد بود، تصریح کرد: تا هر زمانی که این اصل به صورت دقیق و جدی اجرایی نشود، نباید منتظر کاهش آثار چنین حوادثی بود.
رییس سازمان مدیریت بحران اظهار داشت: در اینگونه حوادث بیشترین ضرر و زیان جانی و مالی شامل کسانی خواهد شد که در زمان ساخت مکانهای خود را بدون توجه به هشدارهای سازمانهای مربوطه و به دور از چشم مسئولان امر اقدام به ساخت و سازهای غیرقانونی همانند ساخت ویلاهای مسکونی در حاشیه رودخانهها میکنند.
نجار با بیان اینکه هم اکنون نیروهای امداد گر در مناطق مربوطه حضور دارند و اوضاع تحت کنترل است، گفت: با توجه به نظریه کارشناسان و تجارب به دست آمده از زلزلههای مختلف کشور جای نگرانی خاصی وجود ندارد و مردم نگران نباشند.
سرپرست فرمانداری شهرستان دماوند بامداد امروز از آماده باش ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند خبر داد و گفت: بر اثر این زلزله تاکنون خسارت جانی ناشی از تخریب گزارش نشده است.
مهدی حیدری اظهار داشت: در پی وقوع زلزله ای به بزرگی ۲.۹ ریشتر در ساعت ۲۳:۰۰ شب گذشته و ۵.۱ ریشتری در ساعت ۳۷ دقیقه بامداد امروز موجب شد تا تمامی عوامل ستاد مدیریت بحران شهرستان به حالت آمادهباش کامل قرار گیرند.
وی افزود: هم اکنون عوامل جمعیت هلال احمر، امدادی و اورژانس و دیگر عوامل با حضور در پایگاههای خود در حالت آماده باش کامل قرار دارند و تمامی مناطق روستایی و شهری تحت کنترل است.
نظر شما