۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 83780215
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تجهیزات هلال احمر اصفهان بصورت مداوم نیاز به ارتقا دارد

اصفهان- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: جمعیت هلال احمر اصفهان به‌عنوان جانشین مدیریت بحران و مُعین تهران، نیاز به ارتقای مداوم تجهیزات خود دارد.

علی‌محمد هاشمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: جمعیت هلال احمر اصفهان در امدادرسانی به حوادث سطح کشور پیشتاز بوده و دارای تجهیزات مناسب امداد و نجات و جستجوست اما این تجهیزات باید همواره ارتقا یابند تا آمادگی آن همیشه در بالاترین سطح باقی بماند و بتواند خدمات‌رسانی بهتر و بیشتری داشته باشد.

وی با اشاره به گران‌ بودن تجهیزات تخصصی مورد نیاز جمعیت هلال احمر به‌ویژه در بخش جستجو و نجات اظهار داشت: ما ممکن است در برخی بخش‌ها با کمبود مواجه باشیم بنابراین هرچه تجهیزات این جمعیت با تخصیص منابع مالی مورد نیاز، کامل‌تر شود خدمات بیشتری نیز می‌توانیم ارائه کند.

هاشمی با بیان‌اینکه در جمعیت هلال احمر اصفهان تلاش می‌شود تا از امکانات موجود بهترین استفاده صورت گیرد، تصریح کرد: ما بدنبال ارتقای کمی و کیفی تجهیزات و خدمات خود هستیم.

وی همچنین با اشاره به زلزله پنج ریشتری بامداد امروز در دماوند تهران اظهار داشت: جمعیت هلال احمر اصفهان به محض اعلام زلزله در حالت آماده باش قرار گرفت و تیم‌های شمال اصفهان از کاشان، آران و بیدگل و نطنز آماده اعزام به مناطق حادثه دیده احتمالی، در صورت اعلام نیاز شدند.

هاشمی با بیان اینکه سیستم‌های هوشمند هلال احمر، وضعیت هشدار و آماده‌باش را برای زمین لرزه‌های بالای چهار ریشتری اعلام می‌کند، تصریح کرد: زلزله قابل پیش بینی نیست به همین دلیل نیروهای ما همواره باید در صورت اعلام وضعیت هشدار بسرعت در حالت آماده‌باش قرار گیرند.

زمین لرزه‌ای در ساعت ۴۸ دقیقه بامداد روز جمعه به بزرگی ۵.۱ در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر)، در عمق هفت کیلومتری زمین در حوالی دماوند به وقوع پیوست که شدت آن در کلانشهر تهران کاملا احساس شد.

وی به ۴۲۰ نیروی رسمی و ۳۳ تیم عملیات امداد و نجات هلال احمر اصفهان اشاره و اضافه کرد: بخش اعظم خدمات این جمعیت با همکاری نیروهای داوطلب و جوانان انجام می‌شود که این افراد پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و تخصصی برای عملیات‌ امدادرسانی و منفعت جمعی آماده می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان به فعالیت داروخانه هلال احمر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این داروخانه که بیشتر به تامین و توزیع داروی بیماران خاص و سخت درمان می‌پردازد روزانه بطور میانگین ۷۰۰ نفر مراجعه کننده دارد.

وی با اشاره به فعالیت مراکز توانبخشی هلال احمر در اصفهان، نجف‌آباد، گلپایگان و کاشان گفت: در این مراکز خدماتی مانند فیزیوتراپی، ساخت پروتز، گفتار درمانی و شنوایی سنجی با هزینه پایین ارائه می‌شود.

هاشمی همچنین با تاکید براینکه برگزاری دوره‌های آموزشی امداد و نجات در هلال احمر برای توانمندسازی جامعه رایگان است، افزود: انتظار ما از اقشار مختلف مردم این است که با هر توان و تخصصی که دارند به‌صورت داوطلب و با هدف توسعه جامعه با جمعیت هلال احمر همکاری کنند.

وی اظهار داشت: جمعیت هلال احمر سازمانی است که بخوبی فضا را برای فعالیت‌ داوطلبانه تسهیل کرده  و لازم است اطلاع‌رسانی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

هاشمی خاطرنشان کرد: پنجمین انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر بیست و سوم خرداد امسال با حضور اعضا و داوطلبان این جمعیت در استان اصفهان برگزار می‌شود.

هشتم می میلادی مصادف با نوزدهم اردیبهشت امسال، روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ است.

بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر اصفهان هستند و این استان پارسال با سه هزار و ۸۳۴ ماموریت امداد و نجات بعد از مازندران در رتبه دوم کشوری قرار گرفت.

اصفهان، مُعین هشت استان هم‌مرز خود و منطقه ۲ تهران در مدیریت بحران حوادث احتمالی و جانشین مدیریت بحران تهران محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha