مهریارکرمی روز شنبه درگفت وگو با ایرنا اظهارداشت: گیاهان دارویی به عنوان ذخایر و گنجینه های ژنتیکی می تواند بزرگ ترین ثروت ملی برای هرکشوری محسوب شود.
وی با اشاره به اینکه گیاهان دارویی از ارزش خاصی درعلوم زیستی، پزشکی و دام پزشکی به لحاظ پیشگیری و درمان بیماری برخوردار است، خاطرنشان کرد: در سال های اخیر استفاده از گیاهان دارویی به دلیل اثبات اثرات مفید آن، ارزان بودن، نداشتن اثرات جانبی و همچنین سازگار بودن با محیط زیست روزبه روزدرحال افزایش است.
وی بیان داشت: کشت گیاهان دارویی و تولید فراورده های آن می تواند به عنوان یک ضرورت ملی و درچارچوب یک برنامه مشخص و جامع، خودکفایی دارویی و اشتغال را به دنبال داشته و به عنوان عامل مهمی درارز آوری برای کشوراثرگذار باشد.
وی هدف ازبرگزاری این مسابقه را آشنایی بیشتر دانش آموزان با گونه های مختلف گیاهان دارویی و طب ایرانی و فواید آنها، ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی ازبستر گیاهان دارویی و طب ایرانی ومعرفی گیاهان دارویی بومی – محلی و کاربردهای آنها ذکر کرد.
کرمی با اشاره به اینکه این مسابقه درمحورهای ایده پردازی و خلاقیت، مقاله علمی ،عکس و فیلم برگزارمی شود، اضافه کرد: دانش آموزان ابتدایی،دوره اول متوسطه،دوره دوم متوسطه نظری، دوره دوم متوسطه فنی حرفه ای و کاردانش برای شرکت دراین مسابقه می توانند به صورت فردی و گروهی شرکت کنند.
وی عنوان کرد: شرکت کنندگان درارسال آثارشان به نام و نام خانوادگی طراح/طراحان، کد ملی، دوره و پایه تحصیلی، تلفن تماس، شرح مختصری ازاهمیت اثراشاره کنند.
علاقه مندان تا ۱۵ خرداد ماه ۹۸ فرصت دارند دراین مسابقه شرکت کنندضمن اینکه برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه اجرای مسابقات می توانندبا قطب استانی گیاهان داروی در پژوهش سرای خوارزمی با شماره ۰۹۱۰۱۶۱۷۵۵۹ و ۰۲۶۳۴۴۲۶۸۰۰تماس بگیرند.
وی تاکید کرد: شیوه نامه این مسابقه مجازی برای نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان البرز ارسال شده است.
استان البرز۵۰۰ هزاردانش آموز دارد.
نظر شما