چند روز بیشتر از عملیات تروریستی مزدوران وابسته به بیگانگان در کردستان که سبب شهادت سه تن از پاسداران این مرز و بوم در منطقه عمومی دیواندره شد، نمی گذرد و هنوز هیچ گروهی یا از ترس انتقام و یا تبعات بدنامی این جنایت ، مسئولیت این اقدام را به عهده نگرفته است .
گروهکهای مختلفی که با تزریق کمکهای بیگانه سرپا ماندهاند هر از چندگاهی دست به عملیات کور و بینتیجه میزنند که بیشتر جنبه عقدهگشایی و تبلیغی دارد.
تبلیغی از این جهت که به حامیان مالی بیگانه خود و انگشتشمار افرادی که فریب آنها را خوردهاند بگویند هنوز وجود دارند اگر این حرکات را هم نداشته باشند ممکن است بیگانگانی که آنها را حمایت مالی و تسلیحاتی میکنند دست از این حمایتها بردارند و این حیات سیاسی ناچیز و کم رمقی هم که دارند به کل نابود شود.
این گروهکها در ظاهر امر و در رسانههای تبلیغاتی خود مدعی میشوند این حرکات کور را برای حمایت از مردم کُرد انجام میدهند اما باید از آنها پرسید مردم کُرد که در این نظام در حال زندگی و تعامل با حاکمیت و دولت هستند در کجا چنین درخواستی از شما داشته و با کدام اعتبار و مشروعیت خود را نماینده مردم کُرد نامیدهاید.
چگونه هر گروهکی با مرام و تفکر متفاوت مدعی نمایندگی مردم کُرد میشود و به نام آنها دست به جنایت و ایجاد ناامنی میزند در حالیکه هر کس میداند که نام بردن از مردم تنها بهانهای برای توجیه اعمال تروریستی آنها است.
اما نتیجه این اعمال کور و بسیار محدود برای مردم کُرد چه بوده است؟ با توجه به اینکه چنین حرکات ناچیز و منفعلانهای تاثیری بر امنیت، ثبات و استقرار حاکمیت حتی در یکی از شهرهای استان کردستان هم ندارد از لحاظ نظامی و سیاسی، نمیتوان کمترین ارزش را برای آن لحاظ کرد.
حمله به چند نفر از نظامیان مستقر در استان کردستان نه بر توانایی این نظامیان و نه بر تعداد آنها کمترین اثری ندارد بنابراین این حرکات به منظور دستیابی به هدف نظامی و سیاسی مشخصی صورت نمیگیرد بلکه همانطور که اشاره شد جنبه عقدهگشایی و تبلیغی برای اربابان تامین کننده مالی این گروهکها و اهرم فشار بر مردم را دارد.
ایران توسط آمریکا با سخترین تحریمهای اقتصادی مواجه است و در چنین شرایطی که کشور و استانها در بعد کوچکتر بدنبال جذب نقدینگی و سرمایه هستند تلاش برای ایجاد ناامنی توسط چند گروهک که حیات سیاسی برای آنها نمانده است هر چند خدشهای به امنیت مستقر وارد نمیکند اما میتواند برای مدتی در افکار سرمایهگذارانی که قصد سرمایهگذاری در استان کردستان دارند ایجاد نگرانی کرده و آنها را از استان دور کند.
در شرایطی که این گروهکها مدعی میشوند که زندگی و رفاه مردم کُرد برای آنها مهم است و به نظام جمهوری اسلامی انتقاد وارد میکنند که از نظر اقتصادی شرایط مناسبی در استانهای کُردنشین ایجاد نکرده، باید از آنها پرسید چگونه است که شما خود با ایجاد فضای ناامنی، این محدود سرمایهگذاران را از استان کردستان فراری میدهید.
مشخص است که صحبت از مردم کُرد نزد این گروهکها در حد همان شعار فراتر نمیرود و اینها چنان در اختیار بیگانگان قرار دارند که حاضرند همان سیاست آمریکا را در پیش بگیرند که با ایجاد فشار حداکثری بر مردم و حتی به گرسنگی کشاندن آنها به این شکل این مردم را وادار به شوریدن علیه نظام حاکم کنند و به اهداف شوم خود برسند.
گروهکهایی که کاستی ها و مشکلات اقوام کُرد را بهانه فعالیت های ضد امنیتی کرده اند، در واقع با این اعمال تروریستی ، اقرار میکنند که مردمان کُرد حاضر به همراهی با آنها در شرایط فعلی نیستند ؛ بنابراین تصمیم گرفتهاند با ایجاد ناامنی و تشدید فشار اقتصادی بر این مردم به تبع آن و با بهره از این اهرم فشار نظر آنها را عوض کرده و مردم را وادار به تغییر رفتار در همراهی با حاکمیت و رعایت امنیت و نظم موجود کنند به این امید که عرصه برای تحقق اهداف کارفرمایانشان فراهم شود.
نظر شما