اتحادیه اروپا نام چین را به عنوان مرجع ویروس کرونا حذف کرد

تهران – ایرنا – نشریه دیلی میل نوشت که اتحادیه اروپا تسلیم «فشار های پکن» شد و پذیرفت از ادعای چین به عنوان مرجع انتشار ویروس کرونا عقب نشینی کند.

به گزارش نشریه دیلی میل، اتحادیه اروپا پس از فشار وزارت امور خارجه چین، تصمیم به حذف مرجعی در این نامه گرفت که می‌گوید ویروس کرونا از چین سرچشمه گرفته است.    

اتحادیه اروپا پس از متهم کردن چین به انتشار اخبار کذب در مورد ویروس کرونا، تحت فشار پکن قرار گرفت تا موضوع انتشار این ویروس از چین را از نامه خود حذف کند.

«نیکلاس چاپیوس» سفیر اتحادیه اروپا در چین ابراز تاسف کرد که جمله مربوط به گسترش کووید – ۱۹ ویرایش شده است.

گفته می‌شود که «نوربرت روتگن» رییس کمیته روابط خارجی پارلمان آلمان از بابت این مساله شوکه شده است.

وی گفت: در ابتدا سفرای اتحادیه اروپا سخاوتمندانه روایات چین را قبول می‌کنند و سپس نمایندگان این اتحادیه سانسور چین را می‌پذیرند.

روتگن افزود: یک صدا سخن گفتن، مهم است؛ اما باید منعکس کننده منافع و ارزش‌های مشترک اروپایی ما باشد.

به گزارش روزنامه تلگراف، این نامه هرگز بدون ویرایش چاپ نخواهد شد.

سخنگوی سرویس اقدامات خارجی اروپا گفت: نمایندگان اتحادیه اروپا مطلع شدند که انتشار این نامه تنها در صورت موافقت وزارت امور خارجه چین انجام می‌شود.

وی افزود: در این مورد، اتحادیه اروپا تصمیم گرفت این نامه را با اکراه منتشر کند، زیرا مخابره پیام‌های کلیدی را حائز اهمیت می‌داند.

چین درصدد است مانع از انجام تحقیقات در مورد ادعایی شود مبنی بر اینکه ویروس کرونا از این کشور نشات گرفته است.

در این میان، آمریکا از قطعنامه سازمان ملل برای تحقیق در مورد منشاء پیدایش این ویروس حمایت کرده است.

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا ادعا کرد که تاثیر این ویروس از حمله به بندر «پرل هاربر» یا حملات ۱۱ سپتامبر، بدتر بوده است. چین نیز با رد این دعا، آمریکا را به انحراف تمرکز از کووید – ۱۹ متهم کرده است.

ژاپن در سال ۱۹۴۱ میلادی به پایگاه پرل هاربر نیروی دریایی آمریکا در جزیره هاوایی حمله کرد که این اقدام باعث شد تا پای ایالات متحده به جنگ جهانی دوم کشیده شود.
حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی به شهرهای نیویورک و واشنگتن نیز حدود سه هزار کشته برجای گذاشت و موجب شد تا آمریکا پس از لشکرکشی به افغانستان و عراق، حدود دو دهه در این کشورها درگیر جنگ باشد.

جنگ لفظی پکن و واشنگتن بر سر این ویروس از آنجا شروع شد که ترامپ ادعا کرد منشاء شیوع کرونا، لابراتواری در شهر ووهان چین بوده است.

چین نیز اعلام کرد که ارتش آمریکا عامل انتشار این ویروس بوده است. «هوآ چونینگ» از وزارت امور خارجه چین گفت: از طرف آمریکایی می‌خواهیم دست از مقصر دانستن چین بردارد و به واقعیات روی آورد.

چین تاکید دارد که دانشمندان موسسه ویروس شناسی ووهان در آمریکا و فرانسه تعلیم دیده‌اند.

در همین حال، امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه گفت که مدرکی مبنی بر ارتباط این ویروس با لابراتوار ووهان در دست نیست.

کووید – ۱۹ تاکنون ۴ میلیون و ۱۴ هزار و ۴۳۶ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. از این تعداد، ۲۷۶ هزار و ۲۵۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده و یک میلیون و ۳۸۷ هزار و ۲۳۰ نفر بهبود یافته و به زندگی بازگشته‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha