به گزارش تارنمای 9to5Mac، کاربران با استفاده از این نرمافزار که به اختصار AR]T Museum] یا موزه واقعیت افزوده هنر نام دارد، میتوانند نسخه مجازی تابلوهای معروف نقاشی را بر روی دیوار اتاق خود آویزان کرده و از تماشای آنها لذت ببرند.
گفتنی است فناوری واقعیت مجازی به کار رفته در این برنامه به کاربران اجازه میدهد تا از زوایای مختلف به تابلوها نگاه کنند، گویی که واقعا بر روی دیوار اتاق نصب شدهاند.
این نرمافزار توسط استارتاپ آمریکایی کیوزیم (Cuseum) طراحی شده است که با توسعه اپ و مکمل های چندرسانهای مبتنی بر تلفن همراه برای موزهها، به ارتقای سطح نمایشگاههای آنها کمک میکند.
برنامه AR]T Museum] در حال حاضر تنها به تابلوهای نقاشی ۶ موزه دسترسی دارد و قرار است در آینده موزهها و نمایشگاههای بیشتری به آن اضافه شود.
مدافعان پیوریسم یا نابگرایی هنر ممکن است غنای تجربه بازدید از آثار هنری را از طریق گوشی همراه، زیرسوال ببرند. بدون تردید این تجربه مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده، دقیقا آن احساسی را که به هنگام بازدید حضوری از نسخه اصلی تابلوها در موزه ایجاد میشود به همراه نخواهد داشت. اما نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که این نقاشیهای دیجیتال حسی زیبایی شناسانه را برای مغز به همراه دارند که به همان اندازه بازدید از تابلوهای واقعی خوشایند است. با توجه به شرایطی که کرونا این روزها برای جهان رقم زده، این تجربه برای علاقمندان به دنیای هنر کافی و رضایتبخش است.
نظر شما