به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، فرودگاه بینالمللی معیتیقه در طرابلس لیبی از صبح شنبه زیر آتش مداوم و سنگین توپخانه راکتی نیروهای ژنرال حفتر بوده و به گفته منابع خبری محلی این حملات همچنان ادامه داشته و با هدف قرار گرفتن سولهها و سایتهای داخل فرودگاه، دود سیاه بر فراز فرودگاه معیتیقه قابل مشاهده است.
شرکت ملی نفت لیبی هم اعلام کرد که حملات امروز نیروهای حفتر، مخازن سوخت هواپیما در فرودگاه بین المللی معیتیقه را نیز هدف قرار داده و این مخازن دچار حریق شده است.
منابع خبری حمله امروز ارتش ملی لیبی به فرودگاه معیتیقه را در پاسخ به حمله روز گذشته (جمعه) دولت وفاق ملی به یک پایگاه هوایی تحت کنترل نیروهای ژنرال حفتر ارزیابی کرده اند.
«محمد قنونو» سخنگوی نیروهای دولت وفاق ملی هم در همین حال اعلام کرد که در ۶ حمله این نیروها به مواضع ژنرال حفتر در روز جمعه، ۷۰ نفر کشته و زخمی شدند.
شبکه الجزیره نیز روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که چهار نفر از اعضای یک خانواده در پی اصابت خمپاره بیهدف نیروهای ژنرال حفتر به منطقه «عین زاره» در جنوب طرابلس لیبی کشته شدند.
نمایندگی سازمان ملل متحد در لیبی بامداد امروز (شنبه) حملات بی هدف نیروهای وابسته به ژنرال حفتر فرمانده ارتش شرق لیبی به مناطق مسکونی طرابلس را که شماری از غیر نظامیان کشه شدند، محکوم کرد.
لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی در پی خیزش مردمی و حمله نظامی نیروهای ناتو که با هدف برکناری «معمر قذافی» دیکتاتور این کشور روی داد، با بحران سیاسی گستردهای رو به روست و به دو دولت موازی در شرق با محوریت نیروهای ارتش ملی و فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر و دولت مستقر در غرب لیبی با محوریت دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج تقسیم شده است.
اوضاع در لیبی بار دیگر از فروردین سال ۹۸ همزمان با دستور ژنرال حفتر به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.
امارات متحده عربی، عربستان، مصر، فرانسه و روسیه از ارتش حفتر و دولت شرق لیبی حمایت میکنند؛ در حالی که ترکیه، قطر، الجزایر، ایتالیا، آمریکا و اتحادیه اروپا حامی دولت السراج در غرب لیبی هستند.
تاکنون تلاش های سازمان ملل و برگزاری نشست های بین المللی از جمله نشست برلین در اوایل سال جاری میلادی با هدف حل بحران لیبی و رسیدن به آتش بس نتیجه بخش نبوده است.
نظر شما