۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴
کد خبرنگار: 917
کد خبر: 83782119
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مجازات واردات و صادرات مواد دارویی، بهداشتی و آرایشی بدون مجوز تعیین شد

تهران-ایرنا- مجلس شورای اسلامی برای واردات یا صــادرات دارو، مکمل هــا، ملزومــات و تجهیــزات پزشــکی و قطعات آن‌ها، مــواد و فـرآورده هـای خـوراکی، آشـامیدنی، آرایشـی و را بـدون انجـام تشریفات قانونی، مجازات تعیین کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی  در جلسه علنی امروز- یکشنبه-  با تصویب موادی از طرح اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برای صادرات و واردات مواد دارویی، بهداشتی و آرایشی بدون مجوز و تشریفات قانونی مجازات تعیین کردند.

با نظر موافق نمایندگان ماده ۲۷ به این ترتیب اصلاح شد؛ هرشخص کـه اقـدام بـه واردات یا صــادرات دارو، مکمل هــا، ملزومــات و تجهیــزات پزشــکی و قطعات آن‌ها، مــواد و فـرآورده هـای خـوراکی، آشـامیدنی، آرایشـی و بهداشـتی و یا مواد اولیه کلیه اقلام مذکور بـدون انجـام تشریفات قانونی نماید و یا مبادرت به ساخت کالاهای مذکور بدون رعایت تشریفات یا مقررات مربوطـه نماید به مجازات کالاهای قاچاق محکـوم مـی شـود، ایـن مجازات مانع از پرداخت دیه و خسارت های وارده نیست.

انواع مجازات به این ترتیب تعیین شد؛  در صورتی که کالای مکشوفه شامل اقلام دارویی، فرآورده های زیستی (بیولوژیک)، مکمل ها، ملزومات و تجهیزات پزشـکی و قطعات آن ها و یا مواد اولیه این اقلام باشد، عمل مرتکب مشمول مجـازات قاچـاق کالای ممنـوع موضـوع ماده ۲۲ این قانون می‌باشد.

همچنین در در صورتی که کـالای مکشـوفه شـامل مـواد و فـرآوردههـای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشـتی و یا مواد اولیه اقلام مذکور باشـد، مرجـع رسـیدگی کننـده مکلف است نسبت به استعلام مجوز مصـرفی انسـانی کالاهـای مـذکور اقدام کند و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظـف اسـت ظـرف ۱۰ روز به این استعلام پاسخ دهد.

بنابر این مصوبه؛ هرگـاه کـالای مکشـوفه مـذکور موفق به أخذ مجوزهای بهداشتی و درمانی در خصوص مصرف انسـانی گردد، عمل مرتکب مشمول مجازات مندرج در بنـد ب مـاده ۱۸ ایـن قانون می شود و در غیر این صورت کالای مکشوفه، کالای تقلبی، فاسـد، تاریخ مصرف گذشته و یا مضر به سلامت مردم شناخته شـده و مشـمول مجازات قاچاق کالاهای ممنوع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha