به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری ساینس دیلی، این کیت آزمایشی توسط محققان دانشگاه راتگرز با همکاری موسسه Spectrum Solutions و Accurate Diagnostic Labs ساخته شده است.
استفاده از این کیت آزمایش موجب میشود افراد دارای علایم بیماری کووید در منزل خود بمانند و خطر آلوده شدن کارکنان بخش سلامت به ویروس کاهش یابد.
تاکنون ۸.۱ میلیون نفر در آمریکا به روشهای دیگر تحت آزمایش قرار گرفتهاند، ولی متخصصان بهداشتی بر این باورند این تعداد باید تا پایان ماه می (ماه جاری) به دو برابر افزایش یابد.
سازمان غذا و دارو به دلیل اتخاذ سیاست تایید اضطراری آزمایشات توسعه یافته توسط شرکتها در طول چند هفته گذشته در معرض انتقادات شدیدی قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۵۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.
تهران- ایرنا- سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اولین کیت آزمایش خانگی بزاق برای تشخیص کرونا را به صورت اضطراری تایید کرد.
اخبار مرتبط
-
تشخیص کرونا با استفاده از دستگاه قندسنج در سه دقیقه
تهران - ایرنا - یک محقق آمریکایی موفق شد کاربری یک دستگاه قندسنج را تغییر دهد و از آن برای…
-
آغاز آزمایشهای بالینی واکسن جدید کرونا
تهران- ایرنا- شرک داروسازی فایزر که با همکاری شرکت آلمانی BioNTech در حال ساخت واکسن جدیدی…
-
تشخیص کرونا در ۵ دقیقه امکانپذیر شد
تهران - ایرنا - محققان آزمایشگاه Abbott واقع در آمریکا از یک بسته آزمایش کرونا رونمایی کردند…
نظر شما