چه کنیم تا کرونا خاموش شود؟

تهران- ایرنا- اپیدمیولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: آنچه در حال حاضر می‌تواند بار ناشی از کووید ۱۹ در کشور را کم یا راهکاری برای کنترل و مهار این بیماری باشد، تقویت و تشدید خودقرنطینگی گروه‌های پرخطر مانند سالمندان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای همچون بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون و دیابت است.

فاصله گذاری هوشمند با محدودیت های زیادی همراه است و شاید مردم در طولانی مدت نتوانند به طور کامل به آن پایبند باشند و حتی اگر دولت تنگناهای اقتصادی مردم را رفع کند، به لحاظ روانی بهتر است دوره محدودیت ها کوتاه باشد. 
دکتر حمید سوری روز دوشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: شدت عمل و اقدامات مورد نیاز برای کنترل و مهار بیماری در کشور ما در مقایسه با کشورهایی که با جرایم سنگین و دخالت نظامی وارد صحنه شدند، کم بود و به جز روز طبیعت عملا انتظارات در این زمینه برآورده نشد.
وی ادامه داد: با توجه به بازگشایی برخی از مشاغل و کسب و کارها و افزایش تردد مردم در شهرها، امکان سرایت بیماری به دیگران افزایش یافته و بهتر است مردم به خصوص گروه های پرخطر همچنان در خانه بمانند.
سوری با اشاره به اینکه گروه های پرخطر بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند، از این افراد تقاضا کرد تا حد امکان از حضور در مکان های شلوغ و پرتردد به شدت پرهیز کنند.
سوری ادامه داد: وضعیت عادی نشده است و مردم همچنان باید فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی و جمعی به خصوص شستن منظم دست ها با آب و صابون را انجام دهند.
وی، تعادل منطقی و سنجیده بیم و امید در جامعه را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: رسانه ها نقش اساسی در پرهیز جامعه از عادی سازی شرایط و همچنین رعایت کامل اقدامات محافظتی و آمادگی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی برای هجوم موارد جدید، دارند. 

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۵۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha