۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۰:۰۵
کد خبرنگار: 2445
کد خبر: 83784387
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

سوریه خواستار لغو تحریم‌های ظالمانه آمریکا برای مقابله با کرونا شد

تهران-ایرنا-"فیصل المقداد" معاون وزیر امورخارجه سوریه عصر دوشنبه تحریم یکجانبه آمریکا و متحدان اروپایی‌اش را غیراخلاقی، غیرانسانی و مغایر با منشور سازمان ملل دانست و خواهان لغو این تحریم‌ها برای مقابله سوریه و دیگر کشورهای رو به توسعه با بیماری کرونا شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) المقداد این اظهارات را عصر دوشنبه در دیدار " اکجمال مختوموفا " نماینده جدید سازمان جهانی بهداشت در دمشق گفته است که استوار نامه خود را تقدیم وزارت امورخارجه این کشور کرد.

المقداد بر اهمیت همکاری دولت دمشق و سازمان بهداشت جهانی به ویژه در دوران شیوع ویروس کرونا تاکید کرد و اقدامات پیشگیرانه جامع دولت سوریه برای کنترل و مهار این بیماری در سوریه را مورد تاکید قرار داد.

المقداد بر ضرورت پایبندی سازمان بهداشت جهانی به تعهدات انسانی و دوری از سیاسی کردن اقدامات خود تاکید و اقدامات آمریکا علیه این سازمان را در شرایطی محکوم کرد که جهان با پیامد فاجعه بار این بیماری دست به گریبان است.

نماینده سازمان بهداشت جهانی نیز ضمن آمادگی این سازمان برای همکاری با دولت سوریه و در راستای منافع شهروندان سوری در برابر چالش‌های بهداشتی گفت که از تمام اقدامات دولت دمشق در مقابله با کرونا حمایت می‌کند و کمک‌های پزشکی لازم را به مردم سوریه ارائه می‌دهد.

آمریکا در اقدام غیر انسانی پس از آغاز جنگ داخلی در سوریه در سال ۲۰۱۱ با تمرکز بر تحریم صنایع پتروشیمی سوریه، این کشور را تحریم کرد.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به تازگی اعلام کرد که واشنگتن از این پس از سازمان جهانی بهداشت حمایت مالی نمی‌کند، زیرا به زعم ترامپ، این سازمان به دقت در مورد ویروس کرونا اطلاع رسانی نکرده است.

سازمان‌های جهانی همچون صندوق بین‌المللی پول و  سازمان جهانی بهداشت برای خدمات رسانی به کشورهای کرونازده در میدان حضور دارند. اما دولت ترامپ با بی‌تدبیری در انجام وظیفه خطیر این سازمان‌ها که امروز بیش از هر روز دیگری وجودشان حیاتی است؛ اخلال ایجاد می‌کند.

ترامپ پرداخت مجدد کمک مالی آمریکا به سازمان جهانی بهداشت را به بررسی نحوه عملکرد صندوق بین‌المللی پول در ارتباط با شیوع کرونا موکول کرد.

رییس جمهوری آمریکا گفته بود، صندوق بین‌المللی پول در ارتباط با وضعیت بحرانی جهان به واسطه شیوع کرونا خیلی ضعیف بوده و به طور مشخص در جهت تامین اهداف چین عمل کرده است.

پس از ‌آن کاخ سفید به صندوق بین‌المللی پول اجازه برداشت از بخش"‌حق برداشت ویژه" را نداد. بخش "حق برداشت ویژه" یک دارایی ذخیره بین‌المللی برای روز مبادا است و در سال ۱۹۶۹ میلادی برای کمک به کشورهایی از اعضا تشکیل شد که صندوق ذخیره ارزی‌شان خالی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha