۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۴:۳۲
کد خبرنگار: 1182
کد خبر: 83784463
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

معرفی بیماران متخلف کرونایی خوزستان به کلانتری‌های محل

اهواز- ایرنا- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تعدادی از مبتلایان به ویروس کرونا که دوران درمان خود را در منزل می‌گذرانند محدودیت‌های اجتماعی را رعایت نمی‌کنند به همین دلیل از روز سه‌شنبه اسامی این افراد به کلانتری‌های محل اعلام می‌شود.

فرهاد ابول نژادیان شامگاه دوشنبه باحضور در برنامه زنده شبکه سیمای خوزستان بیان کرد: تعدادی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا تمایل به گذراندن مراحل درمان در منزل دارند، باوجود اینکه تیم هایی به صورت تلفنی و حضوری از وضعیت این افراد مطلع می شوند اما برخی از این افراد  محدودیت‌های اجتماعی را رعایت نمی کنند درحالی که مبتلا کردن دیگران به صورت تعمدی جرم است.

وی ادامه داد: در حوزه بهداشت آموزش را سرلوحه کار خود قرار داده ایم و امیدواریم شهرداری نیز بیلبورهای تبلیغاتی خود را به این مساله اختصاص دهد.

وی گفت: همچنین آموزش و پرورش نیز از سامانه شاد برای آگاهی بخشی به دانش آموزان استفاده کند چرا که ۱۶۰ هزار سفیر سلامت در استان خوزستان وجود دارد که می توان از این ظرفیت استفاده کرد.

ابول نژادیان گفت: در این مسیر برخی سازمان ها در اطلاع رسانی ضعیف عمل می کنند و اگر این روند ادامه یابد اسامی آنها به اطلاع مردم می رسد، کادر درمان و بهداشت در این روزها شبانه روز درحال تلاش هستند و اگر به دلیل کم کاری دستگاهی آسیبی به مردم برسد با آنها برخورد می کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: هفته گذشته در نشست شورای تامین استان خوزستان دانشگاه علوم پزشکی اهواز دلایل کارشناسی خود برای اعمال محدودیت های اجتماعی در برخی شهرستان های خوزستان را ارائه کرد.

وی گفت: در شهرستان هایی که به ازای هر یکصدهزار نفر جمعیت  روزانه سه بیمار قطعی مبتلا به کرونا شناسایی می شود باید تعطیل شوند.

وی افزود: تعطیلی بازار به صورت مستقیم بر معیشت قشر بازاری در ارتباط است از همین رو یک مهلت ۷۲ ساعته برای رعایت بهداشت از سوی مردم و اصناف داده شد و حتی نظارت ها از سوی تیم های ارزیاب کفایت نکرد به همین دلیل وضعیت شهرستان های خوزستان را به قرمز، زرد و سفید تقسیم بندی کردیم.

ابول نژادیان بیان کرد: ملاک ارزیابی در شهرهای قرمز ابتلای سه بیمار قطعی به ازای هر یکصدهزار نفر جمعیت، شهرهای زرد ابتلای قطعی یک یا ۲ بیمار به ازای هر یکصدهزار نفر جمعیت و زیر یک مبتلای قطعی در شهرهای سفید است.

وی ادامه داد: تعطیل کردن اصناف و اعمال محدودیت های اجتماعی به جز فواید بهداشتی، با مسائل اجتماعی مختلف نیز در ارتباط است که این زوایا در شورای تامین مورد بررسی قرار گرفته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: بسیاری از استان ها در اسفند و فروردین ماه به پیک ابتلای بیماری رسیدند اما استان خوزستان درحال حاضر در پیک بیماری کرونا قرار دارد که مدیریت این شرایط نیازمند همکاری مردم است.

وی ادامه داد: روز یکشنبه یکهزار و ۱۳۱ آزمایش بیمار یابی در استان خوزستان انجام شده که از این نظر دومین استان کشور بوده ایم و روز سه شنبه تعداد تست ها به یکهزار و ۵۰۰ خواهد رسید.

وی گفت:برای شناسایی بیشتر بیماران در مراحل اولیه و جلوگیری از مرگ و میر بیماران تلاش می کنیم.

ابول نژادیان در بخشی دیگر یادآور شد: در استان خوزستان پنج هزار و۶۰۰ تخت به بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص داده ایم که  تا اوایل اردیبهشت ماه کمتر از ۲۰ درصد ضریب اشغال این تخت ها پر شد اما از اوایل اردیبهشت تاکنون ضریب اشغال تخت ها به ۵۰ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: نگرانی از بابت ظرفیت تخت ها وجود ندارد چرا که در بخش مراقبت های ویژه ۲۰۰ تخت اختصاص داده ایم که درحال حاضر ضریب اشغال آنها ۷۵ درصد است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز یادآور شد: بیمارستانهای رازی، طالقانی، یک بخش بیمارستان های میلاد و امیرالمونین و یک بلوک بیمارستان سینای اهواز به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است. تاب آوری سیستم درمان جوابگوی بیماران است اما در زمان بحران تا ۲۵ درصد تخت های بخش ویژه باید به صورت رزرو باشند.

وی درخصوص خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر امکان آلودگی به ویروس کرونا از طریق تهویه های بیمارستان رازی ادامه داد: دستگاه های اکسیژن بیمارستان رازی از ۲ سال پیش خریداری شده بود اما به دلیل نقص سیستم برق امکان راه اندازی آنها وجود نداشت.

وی گفت: در اسفندماه دستگاه های بزرگ اکسیژن ساز فعال شدند که یک دریچه تهویه در آن  وجود دارد که هیچ ارتباطی با بخش بستری بیماران کرونایی ندارد و شهروندان نگران این مساله نباشند.

ابول نژادیان درخصوص عدم ارائه آمار تفکیکی شهرستان های خوزستان گفت: طبق مصوبه ستاد ملی باید آمار مبتلایان به ویروس کرونا به صورت تجمیعی داده شود اما در شورای تامین استان خوزستان در راستای شفاف سازی قرار شد آمار به صورت تفکیکی داده شود که این امر علاوه بر ایجاد فشار بر شهرستان ها، همکاران حوزه بهداشت را در امر بیماریابی دچار مشکل می کرد از این رو آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان تجمیعی داده می شود.

وی ادامه داد: در چند روز گذشته به دلیل بروز مشکل در آزمایشگاه آبادان امکان تست گیری از بیماران وجود نداشت به همین دلیل امروز با فعال شدن آزمایشگاه تست ها به صورت تجمیعی انجام شد و همین مساله باعث بالا رفتن آمار جنوب غرب خوزستان شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha