۲۲ اردیبهشت تجلی ارادت مردم کردستان به رهبر معظم انقلاب و وفاداری آنان به نظام مقدس جمهوری اسلامی بود، مردمی که بیش از ۵۴۰۰ شهید را تقدیم انقلاب کرده و همچنان دژ مستحکم دفاع از اسلام، انقلاب و ایران اسلامی هستند.
کردستان در ۲۲ اردیبهشت سال ۸۸ با استقبال و میزبانی وصفناپذیر از رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیتالله خامنهای، سراسر شور و نشاط شد و مردم مؤمن، غیور، با فرهنگ و با محبت این دیار، در حماسهای که در تاریخ کردستان بینظیر بود، وحدت پر برکت شیعه و سُنی را در دفاع از آرمانهای انقلابی و ملی، به زیباترین شکل ممکن متجلی ساختند.
این روز تجلی خلق حماسه بزرگ و حضور پرشور مردم دیار کردستان بود. آن سفر ۹ روزه طولانی ترین سفر مقام عظمای ولایت به استانها بوده است که در قالب این سفر حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه به کردستان اختصاص یافت.
۲۲ گولان هیچگاه از ذهن مردم ولایتمتدار کردستان پاک نخواهد شد، در سفر مقام معظم رهبری، شور و هیجان زیادی در استان ایجاد شد و مردم از هر قشر و سن و سالی با عشق و شوق تمام در صحنه حضور پیدا کردند و هنوز پس از گذشت سالها، اعتبارات، آثار و برکات سفر ایشان به کردستان در جریان است.
مردم کردستان در ۲۲ گولان(اردیبهشت) معطر سال ۸۸، پیوند ناگسستنی با رهبری را به نمایش گذاشتند و به یاوهگوییهای دشمنان مبنی بر انزوای مردم استان و فاصله آنان با نظام و رهبری پایان دادند. دشمنان نظام و انقلاب که همواره در راستای ایجاد تفرقه و نفاق در بین مردم کُرد و نظام و حاکمیت تلاش میکنند، با دیدن صحنههای آن روز به یادماندنی، ناامیدتر از گذشته شدند و امیدهای آنان برای ایجاد اختلاف به یاس تبدیل شد.
سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری هیچگاه در این دیار فراموش نخواهد شد. ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: «کردستان سرزمین فداکاریهای بزرگ است. سرزمین هنر و فرهنگ است. سرزمین صفا و وفاداری است. سرزمین مردمِ وفاداری است که در حساسترین سالهای عمر این نظام و این کشور با مردانگی و رشادت خود، توطئههای بزرگی را خنثی کردند».
سرزمین مردم با رشادت و با رشد عقلی و آگاهی است که توطئههای دشمن را در لحظات حساس تشخیص دادند و با فداکاری خود فتنه بزرگی را خاموش کردند، پیش از آنکه آن فتنه بتواند به هدفهای شوم خود برسد این از یاد ملت ایران نخواهد رفت، کردستان در تاریخ انقلاب اسلامی، نشان افتخاری را با خود حمل میکند که در کمتر استانی نظیر آن را میشود دید.
شما به طبیعت سرسبز و زیبای این استان نگاه کنید، به روحیه مهربان و باصفای مردم این استان نگاه کنید، به تاریخ این استان که علما و شعرا و اهل فرهنگ و اهل هنر در همین تاریخ نزدیکِ این استان فراوانند، نگاه کنید، همه اینها نشان میدهد که این استان، یک استان فرهنگی است.
رهبر فرزانه انقلاب در مدت اقامت در استان کردستان با درایت خود این پیام را به جهانیان اعلام کردند که مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی همه با هم و در اوج همدلی و برادری به ویژه برادران اهل تشیع و تسنن زندگی میکنند و هیچ تفاوتی در میان آنها نیست و بدخواهان نظام مقدس اسلامی نمیتوانند کوچکترین آسیب و خدشهای به وحدت و همدلی مردم استان کردستان وارد سازند.
مقام معظم رهبری با سفر به استان کردستان، محبت و دوستی و وحدت به معنای واقعی در کشور را به نمایش گذاشتند و نشان دادند که هیچ تفاوتی بین اقوام و مذاهب در جمهوری اسلامی نیست.
ایشان در سفر به کردستان فرمودند که صاحبان اصلی ایران قوم کرد است که این فرموده معظم له بسیاری از توطئههای تجزیه طلبان را خنثی کرد با این سفر ارزشمند امنیت حاکم بر کردستان به صورت علنی جلوهگر شد و پس از آن سرمایهگذاریهای اقتصادی، گردشگری و میل به سرمایهگذاری خارجی در استان رشد قابل توجهی یافت در همان سفر، طرح هایی اساسی و بنیادین و زیربنایی برای توسعه استان مصوب شد که امروز مردم کردستان از مزایای آن بهرهمند هستند.
سفر رهبری به کردستان نقطه عطفی در تاریخ توسعه استان به شمار میآید و بعد از این سفر در استان شاهد جهش در زیرساختهای توسعهای هستیم، قطعا ۲۲ اریبهشت برای همیشه در یاد و خاطره مردم ایران بویژه مردم مسلمان و انقلابی کردستان ماندگار خواهد شد و برکات این سفر در جای جای این استان موجب محرومیتزدایی از بخشهای مختلف شده است.
به طور قطع وفاداری مردم کرد به اسلام و نظام اسلامی حقیقت زیبایی بود که در این سفر برای همه ملت ایران و دوستان و دشمنان جمهوری اسلامی، آشکارتر شد، پس گرامیداشت یاد و خاطره سفر مقام معظم رهبری به کردستان میتواند زمینه ساز حضور گسترده تر مردم در عرصههای مختلف و ارتقای شاخصهای توسعه فرهنگ غنی کردستان شود.
نظر شما