۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷
کد خبر: 83786043
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار: منافع خراسان رضوی، اولویت مدیریت استان است

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷
کد خبر: 83786043
استاندار: منافع خراسان رضوی، اولویت مدیریت استان است

مشهد-ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: تامین منافع استان در راستای دستیابی به توسعه پایدار اولویت مدیریت استان است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از قدرت خود برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.

به گزارش روز چهارشنبه استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در نشست با منتخبان جدید استان در مجلس شورای اسلامی افزود: این که مقام معظم رهبری در دهه اخیر برای نام‌گذاری شعار سال به موضوعات اقتصادی پرداخته اند، نشان‌دهنده اهمیت موضوع اقتصاد در جامعه اسلامی است.
وی از تمرکزگرایی در نظام اداری کشور، بوروکراسی اداری، نزاع‌های سیاسی، بزرگ بودن دولت و گران اداره شدن آن، عدم توجه به فرهنگ اقتصادی در تبلیغ آموزه‌های دینی، نگاه منفی به مجاهدان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، قوانین، مقررات و دستورالعمل‌های مزاحم و عدم تناسب اختیارات و وظایف با مسوولیت‌ها به عنوان موانع مهم توسعه و پیشرفت کشور نام برد.

او با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری حول محور اقتصاد در بیانیه گام دوم انقلاب ادامه داد: معظم‌له در این بیانیه اقتصاد را نقطه قوت و عامل مهم سلطه‌ناپذیری و نفوذ ناپذیری کشور دانسته‌اند.

استاندار خراسان رضوی بعد از ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی در خراسان رضوی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی که یکی از اضلاع این مثلث را تشکیل می‌دهند از قدرت خود برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.

رزم حسینی افزود: هر جایی که مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی موفق باشد آثار آن را در اقتصاد، فرهنگ و امنیت خواهیم دید چرا که این ابعاد روی هم اثرات وضعی دارند.

او ادامه داد: خراسان رضوی را به ۱۲ منطقه اقتصادی تقسیم‌بندی کرده‌ایم و تا الان ۲۱۷ معین اقتصاد مقاومتی قرارداد بسته و کار خود را شروع کرده‌اند. قراردادهایی که امضای رییس دادگستری و امام جمعه نیز پای آنها وجود دارد و ۱۵۴ هزار میلیارد تومان موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری در این رابطه در استان امضا شده است.

تاکید منتخبان استان بر هم افزایی در جهت توسعه

منتخبان جدید استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست ضمن ارائه نقطه نظرات خود در حوزه‌های مختلف، بر هم‌افزایی نمایندگان استان در جهت توسعه پایدار تاکید کردند.

منتخب حوزه انتخابیه نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی که خود یکی از معین‌های اقتصاد مقاومتی شهرستان درگز بوده است گفت: روزی که در درگز تفاهم‌نامه معین اقتصاد مقاومتی را امضا می‌کردند خیلی خوشبین نبودیم اما با هم‌افزایی به وجود آمده، روند کار تسهیل شد.
احسان ارکانی افزود: خیلی از موانع قانونی با مساعدت استاندار خراسان رضوی برداشته شد و ما درگیر مصوب شدن موضوع در تهران نشدیم  و بر این اساس ۲۸۰ نفر در مدتی کوتاه از شروع طرح در درگز شاغل شده‌اند و البته در این راستا بودجه جدید یا اتفاق خارق‌العاده‌ای نیفتاد بلکه ظرفیت‌های موجود در قالب مثلث مذکور هدفمند شد.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در استان خراسان رضوی و با اجماعی که بین منتخبان جدید وجود دارد در نخستین فرصت به دنبال اصلاح قوانین مزاحم برویم.
حجت‌الاسلام اکبر احمدپور، منتخب حوزه انتخابیه شهرستان خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر اهمیت نظارت بر عملکرد معین‌ها گفت: باید از اجرای تعهداتی که در طرح و موافقت‌نامه با معین‌ها قید شده مراقبت صورت بگیرد در این صورت آثار خوبی را شاهد خواهیم بود.
منتخب حوزه انتخابیه گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: نمایندگان استان از این مساله حمایت خواهند کرد که برای رشد بیشتر از نیروهای توانمند در مدیریت استان استفاده شود و البته این به کارگیری در ادارات زیرساختی بیشتر به چشم خواهد آمد.
محمد صفائی‌دلوئی افزود: با توجه به نیازمندی‌های کشورهای همسایه از ظرفیت این همسایگان تقریبا استفاده نمی‌شود در حالی که همسایگان انتظار دارند که گشایش جدی برای مهاجرین در کشور ایجاد شود.
منتخب حوزه انتخابیه شهرستان مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی هم رویکرد عالمانه استاندار خراسان رضوی در اقتصاد را قابل قدردانی دانست و گفت: امنیت، فرهنگ و اقتصاد پیوستگی تنگاتنگی با هم دارند که باید در برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد.
فاطمه رحمانی با بیان این که به اقتصاد زیارت باید توجه ویژه‌ای بشود افزود: این موضوعی است که شاید با توجه به سابقه مذهبی استان خراسان رضوی و به ویژه شهر مشهد مقدس، اقتضای این شهر معنوی باشد.
منتخب حوزه انتخابیه کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست در خصوص مشکلات تولید استان خراسان رضوی گفت: تولید وقتی رونق خواهد گرفت که هم نمایندگان مجلس و هم نمایندگان دستگاه‌های اجرایی به صورت جدی برای تحقق آن تلاش کنند.
حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین به موضوعاتی از جمله تعیین تکلیف طرح‌های نیمه تمام و نیاز به استقرار نمایندگی ادارات در شهرستان‌ها اشاره کرد و افزود: چرا باید انجام بسیاری از اقدامات به اخذ مجوز از تهران معطوف شده باشد؟

منتخب حوزه انتخابیه چناران و بینالود در مجلس شورای اسلامی هم گفت: در برخی از مناطق مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نیامند بازنگری و اولویت‌بندی است تا با موفقیت بیشتری کار جلو برود.
حسین عباس‌زاده امامی با اشاره به حمایت از کارآفرینان افزود: کارآفرینی که در شرایط کرونا نه تنها خط تولید خود را تعطیل نکرده بلکه خط تولید خود را متناسب با نیازهای وقت تغییر کاربری داده است باید تقدیر شود.
منتخب حوزه انتخابیه سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را شاه‌بیت اقدامات استاندار خراسان رضوی دانست و گفت: اگر در ساختار نظام مجوزات کشور تجدید نظر شود برخی از مشکلاتی که وجود دارد برطرف خواهد شد.
علی‌اصغر عنابستانی افزود: علی‌رغم همه ظرفیت‌هایی که در خراسان رضوی وجود دارد و همه مطلعیم، استان در بحث زیرساخت‌ها از بقیه استان‌های کشور عقب است.
دیگر منتخب حوزه انتخابیه سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی باید بین طرح‌های ارائه شده با ظرفیت‌ها تناسب وجود داشته باشد.
بهروز محبی نجم‌آبادی با اشاره به این که امیدواریم از نخبگان شهرستانی در تولید استفاده شود افزود: یک نگاه جامع به زنجیره تولید باید وجود داشته باشد و در این راستا پایه‌های تولید دارای اشکالات بنیادی است که باید هر چه سریع‌تر برطرف شوند.
منتخب حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه توسعه با اشتغال‌زایی تفاوت دارد گفت: در کنار مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی برای هر شهرستان یک طرح اساسی شاخص تعریف شود تا شاهد اشتغالزایی قابل توجهی باشیم.
محسن زنگنه افزود: دوران چپ و راست تمام شده است یا نماینده مردم باید کار کند یا باید دست روی دست خود بگذارد، به هرحال فضا در حال حاضر برای اتفاقات مثبت اقتصادی مساعد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha