۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸
کد خبر: 83786635
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

کاهش محدودیت‌ها؛ راه ناگزیر اروپا برای عبور از بحران

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸
کد خبر: 83786635
کاهش محدودیت‌ها؛ راه ناگزیر اروپا برای عبور از بحران

تهران- ایرنا- با طولانی ‌شدن بحران کرونا و تعطیلی فعالیت‌های اقتصادی در اروپا، دولت‌های قاره سبز برای فرار از رکود سنگین ناشی از آن ناچار به کاهش بیشتر محدودیت‌ها شده‌اند.

به گزارش نشریه هاندلزبلات آلمان، دولت دانمارک قصد دارد فاز سوم کاهش محدودیت های کرونایی را به زودی در این کشور به اجرا بگذارد.
این اقدام پس از اجرای دو مرحله از کاهش تدریجی محدودیت ها در این کشور حوزه اسکاندیناوی انجام می گیرد و طبق آن، شهروندان با رعایت برخی موازین، آزادی عمل بیشتری نسبت به قبل خواهند داشت.

در حالی که نگرانی از شیوع مجدد ویروس کرونا با وجود کنترل نسبی آن در این کشور همچنان وجود دارد، پیامدهای سنگین تعطیلی فعالیت های اقتصادی این کشور را بر آن داشته تا مانند دیگر همسایگان خود با پذیرش این ریسک، بازگشت به حالت عادی را در دستورکار خود قرار دهد.
این در حالی است که اقتصادهای بزرگ اروپا به دلیل مبارزه با شیوع کرونا به تعطیلی موقت فرو رفته و زیان های هنگفتی را طی چند ماهه اخیر متحمل شده اند به طوری که کمیسیون اروپا می‌گوید همه‌گیری ویروس کرونا باعث وارد شدن شدیدترین شوک اقتصادی به کشورهای اروپایی از زمان "رکود بزرگ " در دهه ۱۹۳۰ میلادی شده است.

این نهاد اتحادیه اروپا پیش‌بینی کرده است که اقتصاد حوزه یورو ۷/۵ درصد کوچک‌تر خواهد شد و هشدار داده است که نتیجه واقعی بحران ممکن است از این هم بدتر باشد.   از این رو به منظور کاهش میزان این خسارت ها، کشورهای درگیر کرونا در اروپا با گام های لرزان به دنبال رفع محدودیت ها هستند.

اتریش اولین کشوری بود که کمتر از یک ماه پیش کاهش تدریجی محدودیت‌های قرنطینه را به اجرا گذاشت و به فروشگاههای کوچک اجازه فعالیت داد. در این کشور همچنین مرحله دوم کاهش محدودیت‌های قرنطینه از اول ماه جاری میلادی اجرا شد.

آلمان نیز از بازگشایی مدارس بصورت منطقه‌ای خبر داد و اعلام کرد چنانچه شمار مبتلایان به کرونا همچنان پایین بماند، به برخی از رستوران‌ها اجازه می دهد با پذیرش تعداد محدودی مشتری، فعالیت خود را از سر بگیرند.

در ایتالیا که بیش از سایر کشورهای اروپایی از شیوع کرونا آسیب دیده و دورۀ قرنطینه در آن طولانی‌ تر از دیگر کشورهای قاره سبز بوده مقامات در حال از اجرای «مرحله دوم» رویارویی با کرونا سخن گفتند. مرحله‌ای که در آن جامعه باید بیاموزد که با استفاده از ماسک و انجام آزمایش‌های بیشتر کنار آمده و «با ویروس کرونا زندگی کند».

در چنین شرایط بحرانی کمیسیون اروپا درباره افزایش چشمگیر کسری بودجه و بدهی‌های دولتی به دلیل شرایطی که برای کسب و کارها به وجود آمده، هشدار داده است.

گزارش این کمیسیون می‌گوید در حالی که مشکلات اقتصادی سراسر اروپا را در بر می‌گیرد، اما کشورهای یونان، ایتالیا، اسپانیا و پرتغال که پیشتر هم وضعیت شکننده‌ای داشتند، بیشترین آسیب را خواهند دید.

حتی آلمان نیز که نسبت به همسایگانش تلفات بسیار کمتری از این بیماری داشته و قرنطینه را نیز تقریبا لغو کرده است، رشد اقتصادی آن منفی ۶.۵ درصد خواهد بود.  

جدیدترین آمارهای رسمی نشان می دهد تا به امروز (چهارشنبه) ۴ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۹۲ نفر در سراسر جهان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند که از این میان یک میلیون و ۶۱۱ هزار و ۵۵۹ نفر بهبود یافته و ۲۹۳ هزار و ۲۳۲ نفر جان باخته اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha