به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، فریدون فعالی در نشست گروه کاری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان افزود: محله قلعه محمود با داشتن عناصر مهمی چون بازار تاریخی حمام، تکایا و همچنین خانههای تاریخی و با توجه به موقعیت مناسبی که در بافت تاریخی کرمان و در مجاورت خیابان تجاری امام خمینی (ره) دارد و یکی از ظرفیتهای توسعه این بخش از شهر کرمان است.
وی اظهار داشت: بر همین اساس ساماندهی این محله در دستورکار مسئولان اجرایی شهر کرمان قرار گرفته و اداره کل میراث فرهنگی استان نیز به عنوان متولی بناها و بافت های تاریخی تاکنون اقدامات اجرایی نظیر مرمت پشت راسته بازار، مشارکت در مرمت قلعه محمود، ساماندهی و جداره سازی ضلع شرقی بازار قلعه محمود را انجام داده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان تصریح کرد: این اداره کل در ادامه فعالیت های مذکور برنامههایی خواهد داشت که با کمک و همراهی سایر دستگاهها به خصوص شهرداری کرمان در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.
فعالی با بیان اینکه برای مرمت و ساماندهی بازار قلعه محمود کرمان از مشاوری بهره برده می شود که به صورت مشترک در ۲ حوزه میراث فرهنگی و شهرداری فعالیت دارد، گفت: دلیل این مسئله جلوگیری از موازیکاری، دوگانگی و تعارض در اجرای این طرح است.
وی افزود: پس از اتمام عملیات مرمت بازار قلعه محمود موضوع توانمندسازی محیط از مهم ترین مسایلی است که باید در دستور کار قرار بگیرد و به آن پرداخته شود.
فعالی با بیان اینکه حوزههای سازمانی، مدیریتی و اداری هستند که باید ساختار را شکل دهند،خاطرنشان کرد: دفتر تسهیلگری نیز باید با آماده ساختن امکانات، بستر را برای برگزاری جشنواره ها، نمایشگاهها و حضور علاقهمندان فراهم آورد.
نظر شما